Ordu'dan Adıyaman'a 250 mutfak seti

TAKİP ET

AK Parti Ordu İl Kadın Kolları depremzedeler için 250 mutfak setini Adıyaman’a götürdü. Başkanı Ayşegül Baysal, “Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.
AK Parti Ordu İl Kadın Kolları, 19 ilçe kadın kolları ile birlikte 22 Şubat tarihinde başlattığı “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” mutfak seti kampanyasında bağışlanan 250 Mutfak setini depremzedelere teslim edilmek üzere Adıyaman’a hareket etti.

 

Adıyaman’a giderken açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, “Maalesef 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen, tüm Türkiye’yi derinden sarsan, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremleri yaşadık” dedi.

 

Başkan Baysal, “Yaşanan depremler sonrası teşkilatlarımız ilk günden itibaren depremin yaşandığı illerimizde seferber olduk” diyerek, “Depremden etkilenen vatandaşlarımızı çadırkent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık. İllerimize gelen depremzedelerimizi de kaldıkları yerlerde ziyaret ederek destek olduk” dedi.

 

İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, “22 Şubat’ta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” kampanyası için toplandık. Kampanya kapsamında Ordu Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 250 adet koli mutfak seti hazırladık. Adıyaman’a götürüyoruz. Ekibimizle birlikte dağıtımını gerçekleştireceğiz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

 

BAŞKAN TOMAKİN; BÜYÜK BİR DEVLETTİR YARALARI EN KISA ZAMANDA SARACAKTIR

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin’de bir konuşma yaparak, “22 Şubat’tan bugüne kadar şahit oldum Kadın Kollarımız canhıraş depremzede kardeşlerimizin yaralarına bir nebze merhem olmak için seferber oldular. Mesai mefhumu gözetmeden çalıştılar. Bugün emeklerini Adıyaman’a uğurluyoruz. ALLAH cc. Hayır ve hasenatlarını kabul etsin, emeklerini zayi etmesin. Bir kez daha depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ALLAH cc.’dan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyor, kalanlarımıza sağlık ve afiyetler diliyorum. Devletimiz büyük bir devlettir. Yaraları en kısa zamanda saracaktır” dedi.

 

BAŞKAN GÜLER; ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de yaptığı konuşmada, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Adıyaman’da depremzedelerimizin yaralarına merhem olmak için Ordu Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarının seferber edildiğini belirterek, “Üzüntümüz büyük. Can kaybımız büyük, mal kaybımız büyük. ALLAH cc. bir daha böyle afetlerden milletimizi korusun” dedi.

 

Başkan Güler, kadın kollarının bu anlamlı kampanyasının da takdire şayan olduğunu belirterek, “Biz güçlü bir milletiz birlik olursak yaşadığımız bu asrın felaketini de en kısa zamanda yaraları sararak atlatacağız” dedi.