Ordu'dan deprem bölgesinde 2155 personel çalışıyor

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Elazığ ve İzmir’de meydana gelen depremlerde olduğu gibi Kahramanmaraş merkezli meydana gelen afette de kesintisiz yardım yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı 2. Oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Başkanlığında yapıldı. Merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem afetinde hayatını kaybedenler için saygı duruşu ile başlayan Mecliste açıklamalarda bulunan Başkan Güler, deprem bölgesine fedakârca yapılan tüm yardımlar için Ordu halkına teşekkürlerini iletti.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Dün akşam itibari ile 159 adet tır ve kamyon Ordu’dan gitti. Ordu’dan 2.155 personel çalışıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü aradı, Ordu olarak çok güçlü bir çalışma yaptığımızı söyledi. Ordu’dan 595 adet araç ve iş makinesi var. Büyükşehir olarak ise 217 aracımız var 280 personelimiz var. Depremden haber alır almaz İtfaiye ekiplerimiz yarım saat içerisinde afet bölgesi için yola çıktı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2022 Elazığ depreminde de hemen organize olup yardımlarımızı göndermiştik. Yine İzmir’de çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmüştük. Gülyalı’sından Altınordu’ya, Akkuş’undan Gölköy’üne kadar tüm vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum.”