Ordu Esnaf Kefalet Odası seçimlerinde tek aday vardı

TAKİP ET

Ordu Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Yüksel Kaya yeniden seçildi.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Ordu Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’na mevcut Başkan Yüksel Kaya tek aday olarak katılırken, tüm adayların oyunu alarak yeniden başkanlığa layık görüldü.

“Sizlere layık olmaya çalışacağız”

Yeniden başkan seçilen Yüksel Kaya konuşmasında şunlara yer verdi; “Sizlere layık olmaya çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın. Hepiniz benim kardeşimsiniz. Bana hakaret edenler de oldu. Kesinlikle kırılmamışım, tekrar krediye geldiğince hay hay demişimdir. Çoğuna da şahitsiniz. Bizlere tekrar görev verdiniz sizlere layık olmaya çalışacağız. Bu teveccühünüzden dolayı şahsım ve seçilen arkadaşlarım adına hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Öte yandan Yüksel Kaya, Ordu Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Kurucu Başkanı ve en eski üyesi olan Rasim Aydemir’e plaket takdim ederek onurlandırdı.

Ordu Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Yüksel Kaya, Kadir Ali Kargı, Cafer Yeşil, Ekrem Ayan, Murat Şahin. Denetleme Kurulu: Nurcan Karakoyun, Atilla Aşçı.

Bölge Birliği Temsilcileri: Yüksel Kaya, Cafer Yeşil, Kadir Ali Kargı, Ekrem Ayan, Celal Durmuşoğlu.