Ordu Gazete 14 Yaşında

TAKİP ET

Ordu’nun en istikrarlı ve en çok okunan haber sitesi Ordu Gazete 14. Yaş Günü’nü kutluyor.
13 Haziran 2008 yılında hayatın hayatına başlayan Ordu Gazete Haber sitesi anlık güncellenmeleriyle Ordululara anında haber ulaştırıyor. İstikrarlı çizgisiyle 14 yılı geride bırakıp 15. Yıla giren Ordu Gazete önümüzdeki süreçte daha da büyüyerek hizmetini sürdürecek.
Nerede Ordulu varsa Ordu Gazete orada
Ordu Gazete Google raporlarına göre dünyanın 150’den fazla ülkesinde tıklanma alıyor.
Türkiye’den son en çok okuyucunun bulunduğu ülkeler, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, Hollanda, Fransa, İtalya, İsviçre, Romanya, İsveç, Gürcistan, Birleşik Krallık, Belçika, Norveç, Azerbaycan, İspanya, Kanada ve Japonya.
Türkiye’de tüm illerde okuyucusu bulunan Ordu Gazete’nin Ordu’dan sonra tıklanma aldığı iller Ankara, İstanbul, Samsun, Giresun, Kocaeli, Bursa, İzmir, Trabzon Antalya, Kayseri, Konya ve Erzurum şeklinde sıralanıyor.
Hayırlı olsun ziyareti
Ordu Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Cihat Albayrak Ordu Gazete’nin 15. Yılına girmesi nedeniyle kutlama ziyaretinde bulundu. Gazete Sahibi Nuh Kırca tarafından karşılanan Albayrak, Ordu Gazete’yi Ordu basınına verdiği hizmetlerden dolayı tebrik etti.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de Ordu Gazete’yi bu mutlu gününde gönderdiği çiçekle kutladı.