Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Kıbrıs uçuşları başlıyor

TAKİP ET

FLY Kıbrıs Hava Yolları ortaklarından Rauf Denktaş, 14 Haziran’dan itibaren Lefkoşa Ercan Havalimanaı'ndan  Ordu/Giresun ve Bodrum seferlerinin başlayacağını müjdeledi 
Kıbrıs Gazetesi'nde yer alan habere göre;
FLY Kıbrıs Hava Yolları’na ortaklarıyla birlikte hayat veren iş insanı Rauf Denktaş, turizm acentesi işi yaparken yaşanılan sıkıntıları gördüklerini ve bir risk alarak Freebird Hava Yolları ile birlikte Fly Kıbrıs Hava Yolları’nı kurarak bu sıkıntıların aşılmasını sağlamaya çalıştıklarını anlattı.  
“Mesela Anadolu Jet vardır. Türk Hava Yolları ile burada operasyonlarını yürütüyor. Biz de aynı şekilde Freebird ile Fly Kıbrıs Hava Yolları markasıyla operasyonlarımızı yürütüyoruz” diyen  Denktaş, girişimlerinin devletle hiçbir bağlantısı olmadığına dikkat çekti.     Denktaş, “Yaklaşık 9-10 bin civarı seyreden tek yön bilet fiyatları bugün bin TL’nin altında seyretmektedir. Rekabet demeyeceğim. Çünkü biz Fly Kıbrıs olarak Türk Hava Yolları ya da Pegasus ile rekabet edebilecek güçte değiliz. Böyle bir iddiamız da yoktur. Biz sadece burada ek bir koltuk arzı, rekabet unsuru, bir alternatif yarattık. Bu da özellikle yerliler için bir avantaj oldu” dedi.     Rauf Denktaş mevcut 3 şehrin yanı sıra 14 Haziran’da iki şehre daha planlı bir uçuşlarının söz konusu olduğu bilgisini paylaştı. 14 Haziran itibari ile Ordu-Giresun ve Bodrum seferlerine başlayacaklarını açıklayan Denktaş, bu seferlerin  29 Kasım tarihine kadar tarifeli bir şekilde devam edeceğini duyurdu.    Operasyonlarını giderek geliştirmeyi planladıklarını dile getiren Rauf Denktaş, ikinci bir uçağı devreye koymak için planlamalar yaptıklarını kaydetti.     Fly Kıbrıs’ın elektronik ortamda biletlerinin satışında ciddi bir entegrasyon süreci yaşadıklarını ifade ederek, “Bu süreç tamamlandıktan sonra daha randımanlı hizmet verilebilecek. Bir de sitemizin yenilenmesi süreci var. Çarşamba gününe kadar testleri bitmiş olacak ve yeni sistem aktif duruma gelecek. Yeni sistemde uçuş olmayan günleri seçemeyeceksiniz. Dolayısıyla uçuş tarifelerimizin olduğu günlere daha kolay ulaşacaksınız” dedi.