Ordu İl Başkanı Akdere, Muharrem İnce'yi terk etti

TAKİP ET

Genel Başkanlığını Muharrem İnce'nin yaptığı Memleket Partisi Ordu Teşkilatında şok gelişme.
Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, il başkanlığından ve partisinden istifa ettiğini sçıkladı.
Akdere istifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı;
Bu günden itibaren Memleket Partisi Ordu  İl Başkanlığı görevimden ve parti üyeliğinden istifa ediyorum.  Bize gelecek oyları alarak şov üzerine şov yapan iki tane şovmen kadar bile davasına sahip çıkmayan ve kendi siyasi geleceği uğruna bu partiye 2 yıldan fazla zamandır canla başla maddi manevi emek veren herkesin emeğini görmezden gelen birinin ardından bundan sonra asla yürümeyeceğim. 
Kuruluşundan bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz Ordu il örgütündeki tüm arkadaşlarıma, Türkiye genelinde tanımaktan büyük bir onur duyduğum bütün il ve ilçe başkanı arkadaşlarıma ve  Ordu il ve ilçe  örgütü kurucu üyesi arkadaşlarıma  sonsuz teşekkür ederim.
Bunca şey yaşanmasına rağmen partinin içinde bulunduğu durumu idrak edemeyen genel merkezde bulundukları mevkilerin kıymetini bilmeyenlere il ,ilçe örgütlerim ve  bu partiye maddi manevi yürekten emek veren bütün arkadaşlarım adına genel başkan başta olmak üzere  PM ve MYK üyelerine hakkımı helal etmiyorum.
 Bizimle yol yürüyen tüm arkadaşlarıma bu güne kadar yaşanan süreçte şahsına hakkı geçen haklarını helal etsin benim varsa ben helal ediyorum.