Cumhur İttifakı'nın hedefi: 6-0

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili adayı Naci Şanlıtürk sahada adeta " MHP Rüzgarı" estiriyor. Akkuş, Çaybaşı, İkizce, Fatsa ve Ünye'de partililer ve vatandaşlarla bayramlaşan Şanlıtürk, bugünde çalışmalarına Aybastı, Kabataş ve Korgan’da partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

 

ROTAMIZ DA AMACIMIZ DA BELLİ

Cumhur İttifakı'nın ve Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sisteminin önemini vurgulayan Şanlıtürk, " Cumhur İttifakı, gücünü milletten alan, yol haritası ve rotası belli olan bir vatan ittifakıdır. İnşallah, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerle birlikte Cumhur İttifakı sandıktan açık ara farkla çıkacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı görülmemiş bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bu yüzde 55’mi, 57’mi, 60’mı olur göreceğiz.

 

“ORDU’NUN ABİSİ BENİM”

Ordu’nun abiye ihtiyacı olmadığını söyleyen Şanlıtürk, “3 senedir sahalardayız. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Biz diyoruz ya, cenazede biz varız, düğünde biz varız, elemde kederde biz varız, yasta biz varız. Bayramda biz varız. Birilerinin yaptığı gibi her seçim zamanında karabatak gibi ortaya çıkanlara da kimse prim vermesin. Yani ben sizin abinizim’ diyenlere kimse prim vermesin. Bende diyorum ki, bizde abi olacak yaşlara geldik. Artık Ordu’nun abiye ihtiyacı yok. Ben yerel seçimlerde şu kadar oy aldım, bu kadar oy aldım, seçimlerde birde götürürüm iki de götürürüm diyenlere diyoruz ki, bunlara destek vermeyeceğiz. Ordu’nun yerli ve milli çocuklarına destek vereceğiz. Biz bunu yeni söylemiyoruz. 3 senedir bunu söylüyoruz.”

 

“ CUMHUR İTTİFAKI OLARAK 6-0 HEDEFLİYORUZ”

Ordu’da hedeflerinin 6-0 olduğunu söyleyen Şanlıtürk, “ Cumhur ittifakı olarak 6-0 hedefimiz var. Bu 5-1 olur, bunu bilemeyiz. Ama birilerinin dediği gibi biz 6 -0 yaparız’ diye mangalda kül bırakmayanlar meydan burada gelsinler Korgan Meydanında söylesinler. Karşı taraftaki şer ittifakına şunu söylüyorum, ülkeyi böleceğiz diyenler gelsinler bunu Korgan Meydanında söylesinler. Burada Korganlı onları sopayla kovalar. Tıpkı geçmişte olduğu gibi.”  

 

Şanlıtürk'e gezilerinde Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Altın ordu İlçe Başkanı Dincer Kurucu, Milletvekili Adayları Erol Bayram, Ahmet Topal, Alparslan Türkkan ve çok sayıda partili de eşlik etti.