Ordu'nun ödüllü kuaförü Narin Mert bayramda yaşlıları sevindirdi

TAKİP ET

Ordu’nun ödüllü bayan kuaförü Narin Mert bu ramazan bayramında yaşlıları unutmadı. Fatsa Huzurevi’nde kalan yaşlı bayanları ziyaret eden Narin Mert onlara güzel bir bayram hediyesi sundu.
Ordu’nun Korgan İlçesi’nde bayan kuaförü olan Narin Mert özellikle tesettürlü gelinlik başı konusunda ödüle sahip. Düzenlenen yarışmalarda Ordu’yu en iyi şekilde temsil eden Narin Mert sosyal sorumluluk projelerinin de içerisinde yer alıyor. Narin Mert ramazan bayramı öncesi Fatsa Huzurevi’nde kalan bayanları ziyaret etti.  Bayanlara bayram hediyesi de ikram eden Mert,  yaşlı bayanların bayram için özel olarak süsledi.
Narin Mert’in bu hareketi Fatsa Huzurevi’nde kalan bayanları oldukça mutlu etti. Huzurevi’nde huzur dolu bir gün geçirdiğini ifade eden Narin Mert, bundan sonra sık sık huzurevini ziyaret edip bayanların saç kesimlerini gerçekleştireceğini söyledi.
Bayramda yaşlıların duasını aldığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Narin Mert, fırsatı olan herkesi huzurevindeki yaşlıları ziyaret etmelerini istedi.