Ordu Şehir Hastanesi göründü

TAKİP ET

Ordu’ya sağlık alanında sınıf atlatacak 900 yataklı şehir hastanesi inşaatındaki çalışmalar hızla devam ediyor. Kaba inşaatın yüzde 50 oranına ulaştığı öğrenildi.
Hastane ve yatak sorunu yaşayan Ordu’da gözler yapımı devam eden şehir hastanesine çevrildi. Yapımı hızla süren hastanenin önümüzdeki yıl içerisinde bitirilmesi öngörülüyor.
“2023’te bitecek”
Şehir hastanesi inşaatının devam ettiğini belirten Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, şunları söyledi; “Şehir hastanesinde %50’ye yaklaşıldı. Şuan hastanenin kaba inşaatı yarılandı sayılır. Artık bu saatten sonra ağır ağır iç kısmına geçilecek. Tabi iç kısmı da hızlı bir şekilde yapılacak. 2023 yılı içerisinde hızla bitirip açmayı ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. 2023 sonuna kadar hastanemiz kesinlikle bitmiş olacak.”
Ordu’nun böyle bir hastaneye ihtiyaç duyduğunu aktaran Gündoğdu, yapılan çalışmalar tamamlandığında insanların artık rahatlıkla kendi illerinde istedikleri birimde tedavi olabileceğini, hatta çevre illerdeki vatandaşların da şehir hastanesini kullanacağını dile getirdi.
2021 yılının Mart ayında başlanan 900 yataklı şehir hastanesinin 2 yıllık süre içerisinde tamamlanması beklenirken, böylelikle yıllardır süregelen hastane sorunu da çözüme kavuşacak.