Ordu Sistem Koleji Hedefe Koşuyor

TAKİP ET

Ordu Sistem Koleji öğrencileri tarafından "Önce Kalite" adlı tiyatro oyunu büyük beğeniyle izlendi. Ordu Sistem Koleji salonunda sergilenen müzikli çocuk oyunu Ufuk Ersoy tarafından yazılıp, yönetildi. Oyun, Ordu Baro Başkanı Sibel Torun, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sezai Okutan, Ordu Emniyet Teşkilatı Emniyet Müdürü Cumhur Gübül ve kalabalık bir seyirci topluluğu tarafından ilgiyle izlendi. 
“Kalite Tesadüf Değildir.”
Oyun hakkında bilgi veren Ordu Sistem Koleji Yön. Kur. Başkanı Emel Topkaya,  “Önce Kalite' bilinçli tüketimin nasıl olması gerektiğini anlatan, bilinçli tüketim hakkında bilgi veren 45 dakikalık, eğlendirirken aynı zamanda eğiten bir çocuk oyunumuz. Özellikle bu oyunu tercih ettik. Çünkü, Kalite hayatımızın ayrılmaz parçasıdır ve bir bilinç meselesidir. İnsanların ürün ve hizmetleri kullanırken o ürün ve hizmetlerde kalite durumunu sorgulaması gerekiyor. Bunun en sağlıklı başlama noktası çocuklardır. Ordu Sistem Koleji olarak çocuklarımızın daha bu yaşlardayken kalite bilincine sahip olabilmesi ve bu bilinci de ailelerine yansıtabilmeleri için önem veriyoruz.” Şeklinde konuştu.
“Kaliteli Eğitim Her Çocuğun Hakkıdır.”
Öncelikli hedeflerinin çok daha kaliteli bir eğitim olduğunu belirten Ordu Sistem Koleji Yön. Kur. Başkanı Emel Topkaya, “Çocuklarımızın daha sosyal ve hayatın içinde olabilmeleri adına, kültür, sanat ve spor faaliyetlerine önem veriyoruz. Öğrencilerimizin kişisel yeteneklerinin, becerilerinin ve ilgilerinin gelişmesi, kendini ifade etme ve yaratıcılığın geliştirilmesi, özgüven ve özsaygının, çevre bilinci, sanata yaşam boyu ilgi kazandırmak, sanat potansiyeli ve yeteneğini tanımak, okulumuzun en önemli hedeflerindendir. İçinde bulunduğumuz yüzyılda yenilikçiliğe önem verilmesi, bilim ve teknoloji kapasitesinin artırılması, beşeri ilişkilerin geliştirilmesi, bilgi ve iletişim teknolojilerinin her alanda etkin biçimde kullanılabilmesi büyük önem taşıyor.  Bu nedenle, tüm gençlerimizi, eğitim verdiğimiz öğrencilerimizi çağın gerektirdiği becerilerle donatmak en birincil görevimizdir.  Çünkü biliyoruz ki; Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır. Diye konuştu.