Ordu Ticaret Borsası Başkanı Kahraman: Adayımız belli

TAKİP ET

Ordu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman ve Meclis Başkanı İdris İşleme, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziver Kahraman, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “2022 yılı seçim yılıydı. Dolayısıyla biz 1 Ekim itibariyle seçimlerimizi yaptık. Bugün de Birlik Başkanımızı meclisimle beraber gelerek ziyaret ettik ve meclisimizi tanıştırdık. Ordu hakkında, ülke hakkında, ekonomi hakkında, dünya hakkında TOBB Başkanımızın çok kıymetli görüşlerini aldık. Üretimle, ekonomiyle, pazarlamayla alakalı, ihracatla alakalı fikirleri bizim için çok değerli. Bundan sonra da yol haritası olacaktır. Güzel bir görüşme oldu. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Can borcum var”

Mayıs ayında yapılacak olan TOBB genel kurulunda adaylarının yine M. Rifat Hisarcıklıoğlu olacağını da açıklayan Ziver Kahraman, şunları ifade etti;

“Bizim doğal adayımız Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin şu anki Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’dur. Benim ona karşı özel de bir ilgim var. Ona bir can borcum var. Kovid sürecinde bizi artık öldü diye bıraktıklarında Sayın Başkanımızın o sihirli elleri bize dokunuşu, tabi ki Allah’ın sayesinde bizi hayata döndürdü. Hayatta benim ustam diye söylediğim üç insandan biridir. Bizim TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’dur. Zaten aday olması noktasında talebimiz de oldu. İnşallah 4 yıl daha beraber geçireceğiz” diye konuştu.