Ordu turizmde tanıtıma ağırlık veriyor

TAKİP ET

 
 
Ordu turizmde tanıtıma devam ediyor. Yerli turistlerin olduğu kadar yabancı turistlerin de ilgisini çeken Ordu tanıtım çalışmalarını hızlandırdı.
Geçen hafta Ünye-Ordu FAM TRIP Projesi kapsamında bölgeye gelen 41 yerli ve yabancı tur operatöründen sonra bu kez Körfez Ülkelerinden bir grup tanıtım için Ordu’ya gelecek.
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde 41 yerli ve yabancı tur operatörü geçen hafta 3 gün boyunca Ordu’yu keşfetti. Ünye, Fatsa, Aybastı ve Akkuş İlçelerinin doğal güzelliklerini gören Tur Operatörleri Ordulu Otel ve Seyahat Acentası Sahipleriyle de buluştu.
Ordu İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Uğur Toparlak, Ordu’nun turizm alanın da önemli bir ivme kazandığını söyledi.
Tanıtım alanında önemli çalışmalar yapıldığına işaret eden Toparlak,” Ünye Ticaret ve Sanayi Odamızın öncülüğünde Ordu’ya gelen yerli ve yabancı tur operatörleri Ordu’yu oldukça beğendiler. Önümüzdeki dönem için Ordu’ya özel tur düzenleyeceklerini ifade ettiler. Ordu doğal güzellikleriyle keşfedilmeyi bekliyor” dedi.
12 Ülkeden gelecekler
Ordu’nun körfez Ülkeleri tarafından yakın takip edildiğini belirten Uğur Toparlak” Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel de turizme büyük önem veriyor. Ordu Valiliği olarak 19 Ekim tarihinde 12 Körfez Ülkesinden turizmcileri Ordu’da ağırlayacağız, bölgemizin tanıtımını yapacağız.Pandemi sürecinin bitmesiyle birlikte bölgemizde turizm daha da canlanacaktır” dedi.