Ordu Turizmi Yeni Bir Otel Kazanıyor

TAKİP ET

Ordu turizmi yeni bir otel kazanıyor. Sakin Şehir Perşembe’de Genç İş İnsanı Şenol Memiş tarafından yaptırılan otelin inşaatı hızla sürüyor. Otelin önümüzdeki yaz sezonuna açılması planlanıyor.
İstanbul’da ticaretle uğraşan Şenol Memiş doğduğu toprakları unutmadı. Memiş Perşembe Çaytepe Yason mevkiinde bulunan baba yerine turistik otel yaptırıyor.
Ordu’da turizmin önemli ivme kazandığını belirten Şenol Memiş,” Perşembe’de kendi yerimiz vardı. Perşembe dünyanın en güzel yerlerinden birisi. Sakin Şehir markamız var. Biz de buraya yatırım yapmak istedik.
İnşaatımız Yason mevkiinde yolun üst kısmında bulunuyor. Doğanın içerisinde deniz ayağınızın altında.
Kırsal Kalkınma destekli olarak yapıyoruz. Temelini attık. 25 oda 50 yatak kapasiteli olacak. Çatı katında muhteşem bir manzarada restoranımız var. Bahçe katında çok amaçlı salonumuz bulunuyor. Önümüzdeki sezona yetiştirmeyi amaçlıyoruz”dedi.
Yunusnistan’dan tur operatörleriyle görüşüyoruz
Otelin isminin Yason Blue olduunu belirten Şenol Memiş,” Bulunduğumuz yer Yason Yunan mitolojisi için çok önemli. Altınpost Hikayesinin yaşandığı yerlerden. Yunanlı birkaç tur operatörüyle görüşmelerimiz oldu. Yunanistan’dan Yason’a ziyaretçi getirmeyi planlıyoruz.Bununla ilgili paket programlar yapmayı planlıyoruz.
Ordu güzel bir yer. İstanbul’dan arkadaşlarım geldi. Hem otel inşaatını ziyaret etmek istediler hem de Ordu’yu gezmek. İnanın hepsi Ordu’nun çok güzel olduğunu ve mutlaka görülmesi gerektiğini söylediler. Doğru bir karar verdiğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Otelin yapımında emeği geçen ve kendilerine her konuda destek olanlara teşekkür de eden Şenol Mmeiş,” Perşembe Belediyesi, Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma her zaman bize destek oldu.Bu yatırımda bizlere moral verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.