Ordu Üniversitesi Rektörü Akdoğan yeni yılı kutladı

TAKİP ET

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Akdoğan’ın mesajı şöyle;

Yeni başlangıçlar, müreffeh bir geleceğe ulaşma noktasında umutlarımızı tazeleyen önemli zaman dilimleridir. Sağlık, mutluluk ve başarının ümit edildiği bu zaman dilimlerinde barışın, huzurun, birlik ve beraberlik ruhunun hüküm sürdüğü bir yıl geçirmek hepimizin ortak temennisidir.

Ordu Üniversitesi olarak 2023 yılında da ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiğimiz nitelikli akademik çalışmalarımızı daha da artırmaya, yeni projeler üretmeye ve toplumun tüm kesimleriyle iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda vatanını ve hürriyetini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, ülke menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan; araştıran, sorgulayan, üreten ve toplumsal duyarlılığı yüksek nesiller yetiştirerek ülkemizin geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesine vesile olmayı sürdüreceğiz.

Bu düşüncelerle Ordu Üniversitesi ailesinin ve Ordu halkının yeni yılını kutluyor; 2023 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk, barış, bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.