Ordu Ünye Ramada Otel memnuniyette birinci oldu

TAKİP ET

Ramada Resort by Wyndam Ünye Hotel, hizmet kalitesi ve misafir memnuniyeti çerçevesinde en iyi otel sıralamasında 2021 yılını 207 Ramada otel içerisinde 1. sırada yer alarak ulusal bir başarıya imza attı.
Wyndham Hotels EMEA bölgesinde yer alan, yani 4 kıta’da (Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Afrika) bulunan Ramada Resort by Wyndham Ünye Hotel, Wyndham Hotels hizmet kalitesi ve misafir memnuniyeti standartları çerçevesinde en iyi otel sıralamasında 2021 yılını 207 Ramada otel içerisinde 1 sırada yer alarak ulusal bir başarıya imza attı.
Ramada Resort by Wyndham Ünye Hotel  Genel Müdürü Volkan Özdoğan gazetemize yaptığı açıklamada, “Başarımız, öncelikle otel yatırımcımız Sayın Mustafa Şen bey’in bu süreçte bizlere sunmuş olduğu çalışma ortamı kapsamında tüm çalışma arkadaşımızın gayreti, güler yüzlü hizmet anlayışı ve yöresel kültürümüzün misafire yansıması ile oluşmuştur. Birlikte bir aile kurduk ve her geçen gün daha da büyüyerek nice başarılara imza atacağız. Otelimize gelen misafirlerimize bu sıcaklığı yansıtmak kendilerini evlerindeymiş gibi hissettirmek bizleri çok mutlu ediyor.”  dedi.
Özdoğan açıklamasında, “Bizleri tercih eden ve bizlere bu gururu yaşatan tüm misafirlerimize tekrar teşekkür ediyoruz.”  diye konuştu.
Ünye KENT Haber
 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});