Ordu vefat haberleri 30.11.2022

TAKİP ET

 Ordu 30 Kasım Çarşamba vefat haberleri
  Altınordu Yemişli Mahallesinden, Cihan Demir’in eşi SONYA DEMİR vefat etmiştir. 
    Altınordu  Kovancı Mahallesinden, merhum Kemal Arslan’ın oğlu, Cemil, Oktay, Cemile, Sefine, Hanife, Münevver ve Ayten Arslan’ın ağabeyi CEMAL ARSLAN vefat etmiştir.
Fatsa Kayaca mahallesi sakinlerinden merhum Hacı Ali Özdemir'in oğlu, Yüksel, Ali, Zekeriya ve Salim Özdemir'in babası Cemalettin Uçar'ın kayınpederi hacı Züfer Özdemir vefat etmiştir.
Fatsa Yapraklı mahallesi sakinlerinden Hüseyin Şen'in eşi Fatma Şen vefat etmiştir.
Fatsa Hatipli Hürriyet mahallesi sakinlerinden merhum Bahri Billay'ın oğlu Cemal, Kamil ve Hasan Billay'ın abisi Gökhan ve Süleyman Billay'ın babası Aslan Billay vefat etmiştir.
Fatsa Geyikçeli Orhangazi mahallesi sakinlerinden Avni, merhum Dursun Ali ve merhum Tahsin Altaylı’nın babası Çoloğlu Cafer Altaylı vefat etmiştir.
Fatsa Evkaf mahallesi sakinlerinden Makbule Serma’nın eşi, Orhan, Mevlüt, Hüseyin ve Hasan Serma’nın babası, Yılmaz Yeşiller, Yaşar Kaya ve Okan Söylemez’in kayınpederi Aziz Serma vefat etmiştir.
Fatsa Dumlupınar mahallesi sakinlerinden Hal esnafı Resul, Sanayi esnafı Cemal ve Hastane Güvenlik personeli Bekir Coruh'un babası yüncü Alucralı Abbas Çoruh vefat etmiştir.
Perşembe Saray Orta Mahalleden Köroğullarından Kadir Köroğlu vefat etti.