Ordu vefat haberleri 9 Şubat Perşembe

TAKİP ET

Ordu 9 Şubat Perşembe vefat haberleri

Ulubey İlçesi Güvenyurt Mahallesinden merhum Hüseyin Şenyurt’un eşi, Memiş, Salih ve Yücel Şenyurt’un annesi NAZİLE ŞENYURT vefat etmiştir

 Altınordu Kirazlimanı Mahallesinden merhum Ali Kumcu’nun eşi, Sevgi, Sevinç, Gülizar, Fatma, Mehmet, Ali, Salim, Murat, İbrahim, Taner ve merhum Mustafa Kumcu’nun annesi FİKRİYE KUMCU vefat etmiştir

 Ulubey ilçesi Güvenköy Mahallesinden merhum Mehmet ve Şeker Aydın’ın oğlu, Ayla, Zübeyde, merhum Mustafa ve Zehra Aydın’ın babası, Salih ve Hikmet Aydın’ın kardeşi, Esma Aydın’ın eşi İSMET AYDIN vefat etmiştir

Altınordu Düz Mahallesinden merhum Hasan ve Ayşe Aktaş’ın oğlu, Şahaser, Şermin ve Serdar Aktaş’ın babası, Fatma Aktaş’ın eşi AHMET AKTAŞ vefat etmiştir

Altınordu Hatipli Mahallesinden merhum Hasan ve Seniha Tekin’in oğlu, Çiğdem ve merhum Cemile Tekin’in kardeşi CEMİL TEKİN vefat etmiştir .

Perşembe Çınar Mahallesinden Enver Acartürk'ün vefat etti.

Gülyalı Turnasuyu Mahallesi’nden, merhum Osman Koyun’un eşi, merhum Refik, Ahmet, Hasan, Yalçın ve Yasemin’in anneleri Fatma Koyun hakkin rahmetine kavuşmuştur.

Fatsa Ilıca mahallesi Yeşilyurt semtinden merhum Halil oğlu Fatsa Belediyesi'nden emekli Aydın ve Öner Akbaba'nın babası Hami Akbaba vefat etmiştir.

Fatsa Yassıbahçe mahallesi sakinlerinden Alimemetgil sülalesinden İbrahim Güvenkaya'nın oğlu merhume Fikriye Güvenkaya'nın eşi Melek, Seyfettin, Hanife, Fadime, Hasan, Emine ve Hatice Güvenkaya'nın babası Hüseyin Güvenkaya vefat etmiştir.

Fatsa Yassıtaş mahallesi sakinlerinden kaynarogullarından merhum Hatip Hamdi Özkaynar'ın oğlu Ahmet Özkaynar vefat etmiştir.

Fatsa Düğünlük mahallesi sakinlerinden Murat Güneş'in eşi Hatice Güneş vefat etmiştir.

Fatsa Salihli mahallesi sakinlerinden merhum Osman Ertepe'nin oğlu

otobüs şoförü Asım Ertepe'nin amcası eski otobüs şoförlerinden Dursun Ertepe vefat etmiştir

Fatsa Salih mahallesi sakinlerinden merhum Recep Ertepe'nin eşi otobüs şoförü Asım Ertepe'nin yengesi Fatma Ertepe vefat etmiştir.

Fatsa Aslancami mahallesi Üçdam küme evlerinden merhum Ahmet Duran'ın oğlu Gökhan ve Hakan Duran'ın babası Mehmet Duran vefat etmiştir.

Fatsa Ilıca mahallesi Yeşilyurt semtinden merhum Şükrü Karip'in eşi Hasan Yahşi İlkokulu ögretmenlerinden Adem, Salim ve Mustafa Karip'in Hayriye Karip vefat etmiştir.

Fatsa Oluklu mahallesi sakinlerinden Bahri Bal'ın eşi Mustafa ve Adem Bal'ın annesi Saniye Bal vefat etmiştir.

Fatsa Salihli mahallesi İslamlı sokaktan İlhan Erkuş'un kızı Meryem Ertürk vefat etmiştir.

Fatsa Salihli mahallesi İslamlı sokaktan İlhan Erkuş'un damadı Mesut Ertürk vefat etmiştir.

Fatsa Salihli mahallesi İslamlı sokaktan İlhan Erkuş'un torunu Ebrar Ertürk vefat etmiştir.

Fatsa Kurtuluş mahallesindeki Yangında vefat eden Suriye Uyruklu 13 aylık Muhammet Hamido ve 7 yaşındaki Hadice Hamido'nun cenaze namazları da Asri mezarlıkta

öğlen namazına müteakip namazları kılınıp yine Asri mezarlıkta defnedilecektir.