Ordu vefat ilanları 16 Ocak Pazartesi

TAKİP ET

Ordu 16 Ocak Pazartesi  vefat haberleri
Altınordu Oğmaca Mahallesinden merhum Hasan Gökbulut’un eşi, Hüseyin ve merhum Aydın Gökbulut’un annesi MENŞUR GÖKBULUT vefat etmiştir. 
Perşembe Kutluca Mahallesi'nden Yalıköy taksicilerinden Halil Aydın vefat etti.
Altınordu Yağızlı Mahallesi’nden merhum İzzet Aydemir’in eşi , Sudi, İsmail, merhum Mehmet, Ahmet ve Vasfi Aydemir’in annesi Zennure Aydemir vefat etti.
Ulubey Yolbaşı Mahallesi'nden Kutupoğllarından merhum Dursun Yıldız ve Merhume Zeynep Yıldız'ın oğlu, Mustafa, Dursun ve Yıldıray Yıldız'ın babası Ulubey Müftülüğünden emekli Osman Yıldız (Genç Osman) vefat etti.
Fatsa Dolunay mahallesi sakinlerinden Necati Cevahir’in oğlu, Feridun Cevahir’in abisi, Erman ve Emrah Cevahir’in babası Leyla Cevahir’in eşi, Hale ve Sema Cevahir’in kayınpederi Ateş Mehmet Cevahir vefat etmiştir.
Fatsa Yassıtaş mahallesi sakinlerinden merhum Yusuf Geçkaynar'ın eşi Halide Bayraktutar vefat etmiştir.
Fatsa Yassıbahce mahallesi sakinlerinden Sarıhasanoğullarından Tarık Orhan'ın babası Ergun Orhan'ın abisi Turgay Orhan'ın amcasının oğlu Tevrat Orhan vefat etmiştir
Fatsa Meşebükü mahallesi sakinlerinden İbrahim Giresun'un oğlu, Mehmet ve İhsan Giresun'un kardeşi Mevlüt, Ahmet ve Abdurrahman Giresun'un babası Recep Giresun vefat etmiştir 
Fatsa Yukarı Bahçeler mahallesi sakinlerinden merhum Temel Uslu'nun eşi İbrahim, Sedat ve Seyfi Onur'un annesi Akgül Onur vefat etmiştir.
Fatsa Yukarıtepe mahallesi Yeniköy sokaktan İbrahim Toy'un eşi Fatma Toy vefat etmiştir
Fatsa Dolunay mahallesi sakinlerinden Osman Tahmazoğlu'nun annesi, Cengiz Tahmazoğlu'nun eşi Selma Tahmazoğlu vefat etmiştir.