Ordu'ya Kültür ve Turizm Müdürü aranıyor

TAKİP ET

Ordu Kültür ve Turizm Müdürü arıyor. 8 yıl vekaleten yönetilen Ordu Kültür ve Turizm Müdürlüğüne 8 ay önce Adana'dan atama yapıldı. Adana'dan gelen Yener Oba, milletvekili adayı olmak için istifa etti. AK Parti Yener Oba'yı Adana'da listeye koymadı. Oba^'nın görevine nezaman döneceği belli değil.

 Ordu Olay Gazetesi bu konuda "Müdürüm en iyisi sen  Ordu'ya hiç gelme" başlığıyla bir haber yayınlandı.
Haber şöyle;
Ordu’ya 6 ay önce atanan Oba, görevinden istifa ederek Adana’dan milletvekili aday adayı olmuştu. Geçen ekim ayında atanan Oba, edinilen bilgiye göre Ak Parti Ordu Milletvekillerinin referansıyla bu göreve geldi. Aslen Adanalı olan Oba’nın daha önce Ordu ile ilgili herhangi bir bağı, geçmişi ve ilgisi bulunmuyordu. Bütün bunlara rağmen yine de bu göreve getirildi, Ordu basamak olarak kullanıldı.

ORDU KARİYER OYUNCAĞI OLMAMALI

Yener Oba, Ordu’da kültür ve turizm adına dengeleri bozduğu gibi Ordu’nun kültür ve turizmine herhangi bir katkı da yapmadı. Hatta Ordu’da hiç görev yapmadı. Bir hafta makamda kalan Oba, bundan sonra sürekli izin ve rapor kullanarak aylarca görevine gelmedi ancak maaşını almaya devam etti. Ordu kültür ve turizmi ise bozulan dengelerin yanı sıra hizmetten aylar kaybetti.