Ordulu Gazeteci İbrahim Gündüz "Altın Ölüm" kitabını imzaladı

TAKİP ET

Fatsalı Hemşehrimiz Gazeteci – Yazar İbrahim Gündüz yeni çıkardığı “Altın Ölüm” isimli kitabını Fatsalı okuyucularına imzaladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen imza gününe çok sayıda vatandaş katıldı.
Kitabını imzalayan Gazeteci Gündüz, hem kitabını imzaladı, hem de okuyucularıyla sohbet edip kitapla ilgili kısa bilgiler verdi.
Duayen gazeteci İbrahim Gündüz, kitabın yazılma amacını şu şekilde açıkladı: “Benim için kolay olmadı ama bu kitabın en azından okuyanlar açısından Türkiye’de adına “altın madenciliği” denilen ama gerçekte talancılık olan sistemin ne olduğunu görmeleri için bir rehber olacağını ümit ediyorum. Bu kitap Türkiye’de vahşi madencilere ve Türkiye’nin talanına karşı mücadele eden bu gerçek vatanseverlerin mücadelesine bir nebze katkı olursa en büyük mutluluğumuz olacaktır.” dedi.
İki saat süren imza gününde katılım sağlayıp Kitap alan hemşehrilerine teşekkür eden  Gazeteci İbrahim Gündüz, “Öncelikle doğduğum topraklarda yazmış olduğum “Altın Ölüm” kitabımı imzalamaktan son derece mutluyum. Almış oldukları bu kitabı baştan sona mutlaka okusunlar. Altın Madenciliğiyle ilgili gerçekleri görecekler.” diye konuştu.
(Haber-Foto : Fatsa Güneş Gazetesi)