Ordulu İki Başkan Kahve İçecek

TAKİP ET

İstanbul’da CHP’den sonra AK Parti’de Ordulu Başkanı göreve getirdi. İki Ordulu başkanın önümüzdeki günlerde bir araya gelip kahve içmesi bekleniliyor.
CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini Ordulu Canan Kaftancıoğlu yürütüyordu. AK Parti’nin geçen hafta yapılan İstanbul kongresinde Ordulu Osman Nuri Kapaktepe İl Başkanı olmuştu.
CHP’li Kaptancıoğlu katıldığı bir televizyon programında AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’i ziyaret edeceğini söylemişti.
Kaftancıoğlu’nun bu açıklamasına Osman Nuri Kabaktepe, “"İki hemşehri olarak her zaman görüşebiliriz. Buyursun gelsin memnun olurum. Konuşmamız İstanbul'a güç katar. Hemşehrimi ağırlamak, güzel bir kahve içmek istiyorum” şeklinde cevap vermişti.
Kabaktepe’nin kahve teklifine Canan Kaftancıoğlu’ndan olumlu cevap geldi. Kaftancıoğlu,” "3 yıldır arzu ettiğim bir şeydi siyasi parti il başkanlarının yan yana gelebilmesi. Kıymetli bir davet, önümüzdeki günlerde iletişime geçerek hemşerimin kahve davetine icabet edecek ve görevinden ötürü kendisini kutlayacağım."dedi.