Ordulu iki ünlü girişimci tecrübelerini paylaştı

TAKİP ET

Vali Tuncay Sonel, Ordu Genç İş İnsanları tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı İl Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce desteklenen “Genç Girişimcilik Akademisi 2” projesi kapsamında düzenlenen tecrübe paylaşımı programına katıldı. 

Anemon Otel’de gerçekleştirilen programa, Vali Tuncay Sonel’in yanı sıra, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Mehmet Vargeloğlu, Ordu Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Sadık Bora Çakmak ile dernek üyesi genç iş insanları ve öğrenciler katıldı. 

Ordu Genç İş İnsanları Derneğince yürütülen “Genç Girişimcilik Akademisi 2” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte, Trio Deniz Araçları Ticaret A.Ş Kurucusu Murat Bekiroğlu ile O Bir Usta ve Paket Taxı Kurucusu Raşit Emir Süer, programa katılan genç iş insanları ve öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Programda bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, iş insanı Murat Bekiroğlu ile Raşit Emir Süer’e teşekkür ederek, gençlere bazı tavsiyelerde bulundu.

Hangi işi yaparlarsa yapsınlar öncelikle yaptığı işi sevmeleri konusunda gençlere tavsiyede bulunan Vali Sonel, “Değerli genç iş insanlarımız Murat Bekiroğlu ve Raşit Emir Süer tecrübelerini bizlerle paylaştılar. Ben hakikaten çok istifade ettim. Ben de şunu söylemek istiyorum; İşinizi severek yapacaksınız ve sevdiğiniz işten mutlu olacaksınız. Kendinize bir hedef belirleyeceksiniz ve o hedefe koşacaksınız. Enerjinizi boşa harcamayın. İyilik yapmada yarışın. Belki bir yetim öksüzün başını okşamanız, belki bir okul yapmanız, belki bir engeli olan vatandaşının tedavisini yaptırdığınızda alacağınız dua, sizin önünüzü açar. Bizler, her daim sizin yanınızdayız. Allah sayılarınızı arttırsın.”

Ordu Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Sadık Bora Çakmak ise, toplantıya katılan öğrencilerin aralarından genç girişimcilerin çıkacağına inandığını belirtti.

Vali Tuncay Sonel, “Genç Girişimcilik Akademisi 2” projesi kapsamında tecrübelerini gençlerle paylaşan genç iş insanları Murat Bekiroğlu ile Raşit Emir Süer’e teşekkür plaketi takdim etti.