Ordulu Kuaför Narin Mert başarılarına bir yenisini daha ekledi

TAKİP ET

Ordu’nun ünlü bayan kuaförü Narin Mert başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türban tasarımı konusunda Türkiye birincilikleri olan ve sayısız ödüller alan Narin Mert bu kez Türkiye’nin en prestij yarışmasında jüri başkanı seçildi.

Ordu Korgan’da bayan kuaförü olarak hizmet veren Narin Mert’in başarısı tüm Türkiye’ye yayıldı. Narin Mert türban tasarımı konusunda rakipsiz olarak biliniyor. İl dışından bile gelinler türban tasarımı için Narin Mert’i tercih ediyor.

Türkiye çapında katıldığı yarışmalarda Ordu’yu başarı ile temsil edip ödüller alan Narin Mert, bu yıl Ankara’da 5. Düzenlenen “Türkiye’nin Sihirli Elleri” yarışıyor yarışmasında jüri başkanlığına layık görüldü. Yarışma güzellik ve estetik alanında Türkiye’nin en önemli yarışması olarak değerlendiriliyor.

Ankara’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yapılan yarışmada berber ve kuaför adayları, güzellik uzmaları, erkek kesim, salon topuzu, türban tasarım, makyaj ve doğal kaş tasarım dallarında yarıştı.

Yarışmada Ordu’yu temsil eden türban tasarımında rakipsiz Korgan Narin Güzellik ve Kuaför Salonu Sahibi Narin Mert jüri türban tasarımında jüri başkanı olarak görev aldı. Ünlü tasarımcı   Narin Mert, “ Yarışmada türban tasarımı dalında jüri başkanlığına layık görüldüm..Böyle prestijli bir yarışmada jüri başkanı seçilmem benim ve Ordu için gurur verici. Dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Katıldığı yarışmalarda Ordu’yu başarı ile temsil eden Narin Mert’in bu başarısı Ordu’da da takdirle karşılanıyor.