Ordulu sanatçı Gizem Şensoy'un yeni klibi "Vur "

TAKİP ET

Ordulu sanatçı Gizem Şensoy’un ‘Vur’ adlı klibi müzikseverlerle buluştu.
Ordulu sanatçı Gizem Şensoy’un ‘Vur’ adlı yeni klibi çıktı. 
TV 8 Kanalında yayınlanan Rising Star Türkiye Yarışması’nda 4. Olan, Süleyman Demirel Üniversitesi Müzikoloji Bölümü mezunu, müzik öğretmeni Ordulu Gizem Şensoy, 13 Mart 2017 tarihinde YouTube’de yayınlanmaya başlayan ‘İhanet’ adlı klibinden sonra şimdide ‘Vur’ adlı ikinci klibi ile müzik piyasasına bomba gibi düştü.
İkinci klibi için Mehmet Elmas ile kameraların karşısına çıkan Ordulu sanatçı Gizem Şensoy, yeni klibini sosyal medya hesaplarından paylaşarak müzikseverlerin beğenisine sundu.
GİZEM ŞENSOY’UN ÖZGEÇMİŞİ
23 Nisan 2003 tarihinde Fatsa Dumlupınar İlkokulunda müzik öğretmeni tarafından yeteneği keşfedilen Gizem Şensoy, ilk şarkısını bu tarihte söylemişti. Ordu Altın Fındık İlköğretim Okulu’na giderken, Ordu Belediyesi Konservatuarında müzik eğitimi de alan Şensoy, 2008 yılında konservatuvarın yılsonu etkinliklerinde sahne alarak, dinleyenler tarafından bolca alkış almıştı. Şensoy, ilk televizyon ve canlı yayın tecrübesini ise 23 Nisan 2009 yılında Tv52’de ‘Annem’ şarkısı ile yaşadı. Şensoy, Ordu İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü ve ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Müzikoloji Bölümünü bitirerek müzik öğretmeni oldu. Müzikal çalışmalara profesyonel olarak devam eden Şensoy, 13 Mart 2017 tarihinde yayınlanmaya başlayan ‘İhanet’ adlı klibinden sonra şimdi de Mehmet Elmas ile seslendirdiği ‘Vur’ adlı klibini sevenleriyle buluşturdu.