Ordulu Ünlü Sanatçı Kadir İnanır'dan güzel haber geldi

TAKİP ET

Ordulu ünlü sanatçı Kadir İnanır'dan sevindirici haber geldi. İnanır'ın son sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

İstanbul Beykoz'da yaşadığı evinde pazar günü beynine pıhtı atan Ordulu ünlü sanatçı Kadir İnanır entübe edilmişti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın  uyandırıldığını söyledi. Başhekim Sağlam," Bilinci açık, mesajlara gülümseyerek cevap verdi. İletişim kurabiliyor, cevap veriyor. Konuşmayla ilgili bir sıkıntı olmayacak ama şu an konuşmak için yorgun."dedi.

Kadir İnanır 2021 yılında da beynine pıhtı atmış ve ameliyat olup sağlığına kavuşmuştu. Usta Sanatçı, 2012 yılında da akciğerinden başarılı bir ameliyat geçirmişti.


FATSA SEVGİSİ BAŞKA
Kadir İnanır'ın yakın dostu Fatsalı Gazeteci Feridun Altuntaş, Kadir İnanr'ın Fatsa sevgisinin bir başka olduğunu söyledi.
Altuntaş, daha önce bu konuda şu makeleyi kaleme almıştı;

Oynadığı tüm film ve dizilerde hatta verdiği röportajlarda Fatsanın ismini ön planda tutan, Fatsalı olarak öğünmemize sebep olan İnanır, ilçemizin adeta yüz akı oldu.
    Daha açık söylemek gerekirse hemşehrimiz İnanır, aynı dönemde sinema sanatına  başlayan  ve ayakta kalan  bir kaç kişiden biri olmasını izlediği tutarlılık ve filmlerinde canlandırdığı karakterlerden alıyor.
    İnanır’ın en büyük özelliklerinden biri de hiçbir zaman Fatsa’dan ve Fatsalı hemşehrilerinden  kopmamasıdır.
    Bu süre içerisinde izlediği sosyal politikaları beğenen de vardır, beğenmeyen de. Ama hiç kuşkusuz ki, birbirimizin fikrine, saygı duymak en büyük özelliğimiz olmalıdır diye düşünüyorum.  Yoksa birbirimizin fikrini bilmeden, ne demek istediğini anlamadan yorum yapmak ne kadar doğru olur  bilemiyorum.
    Fatsalı Kadir geçmişte de  her Fatsa’ya geldiğinde, özellikle ilçemizde düzenlenen festivallerde ortalık ana baba gününe dönerdi. Bugün ise  ise sadece eş ve dost ziyareti var. Ama değişmeyen bir şey var. O da sevgi ve saygı.