Orduspor 1967 ilk hazırlık maçını farklı kazandı: 3-0

TAKİP ET

Orduspor 1967, hazırlık maçında karşılaştığı Fatsa Belediyespor’u Uğur Ayhan, Hakan Aydın ve Harun Özcan’ın attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Orduspor 1967 ile Fatsa Belediyespor, 19 Eylül Stadyumunda hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi. Kazanan Mor Beyazlı ekip oldu.


Her iki Ordu takımı da yeni sezon öncesinde ilk hazırlık karşılaşmana çıktı. Orduspor 1967’de Teknik Direktör Cahit Erçevik, Fatsa Belediyespor’da ise genç çalıştırıcı Niyazi Hüseyinoğlu, kafalarında ilk 11’lerle sahaya çıktı.

İlk yarı gol yok

Orduspor 1967, transferi büyük ölçüde tamamladığı için daha net bir ilk 11 ile sahaya çıkarken, transferde istediği aşamayı kaydedemeyen Fatsa Belediyespor ise daha çok genç ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı. Henüz forvet transferi yapamayan Fatsa, sahaya forvetsiz çıktı.

Müsabakanın ilk devresi sert geçti. Her iki takım da kıran kırana futbolu tercih etti. Çok fazla gol pozisyonu olmayan ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarı fark oldu

İkinci devrede Orduspor 1967, farklı bir ilk 11 ile sahaya çıktı. Fatsa Belediyespor ise hemen hemen aynı kadroyla sahada kaldı. Sarı Lacivertli ekip, iki tane net pozisyondan yararlanamadı. Orduspor 1967 ise 65. dakikada Hakan Aydın’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra bu kez de Uğur Ayhan’ın frikik golü geldi ve skor 2-0’a geldi. Son anlarda Fatsa, farkı indirebilecek pozisyonlara girse de gole çeviremedi. Harun Özcan’ın kaydettiği golle Orduspor 1967, maçı 3-0 galip tamamladı.

Öte yandan müsabaka sonunda her iki takım teknik ekibi ve oyuncuları da birbirini tebrik etti. Orduspor 1967, 3 günlük izne ayrıldı. 8 Ağustos Pazartesi günü Afyon kampına başlayacak.

İl dışına kampa gitmeyecek olan Fatsa Belediyespor ise hazırlıklarına Fatsa’da devam edecek.