Orduspor 1967 Kalecisi Cantuğ hatalı gol yiyince tribünde kardeşine saldırmışlar

TAKİP ET

Orduspor 1967 Kalecisi Cantuğ Temel futbol kariyerinin en zor maçlarından birini bugün Ofspor karşısında yaşadı.
Talihsiz Cantuğ’un ıska geçtiği top rakip takıma gol oldu. Gol sonrası tribünlerden gelen tepkiler Kaleci Cantuğ’u üzdü. Bir de maç sonu tribünde kardeşine saldırılması Çantuğ’  çileden çıkarttı.
Maç sonrası gözyaşlarını tutamadığını belirten Kaleci Cantuğ, tüm Orduspor camiasından özür diledi.
Çağtuğ  sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;
 Bugün oynanan Ofspor maçında yapmış olduğum talihsiz bir hatanın maç sonucuna etki etmesi ve yenilgiyle sonuçlanmasından dolayı takım arkadaşlarımdan, hocalarımdan, başkanımız ve yönetimimizden, ayrıyeten vakitlerinden ve ceplerinden zaman ayırıp bizi desteklemeye gelenlerden öncelikle özür dilemek istiyorum.
Daha sonrasında, her futbolcunun yapabileceği ve yapmış olduğu hatayı benim yapmamdan dolayı bana (..) şeklinde cümleler ve daha fazlasının kullanılması ne kadar doğrudur? Bunun takdirini gerçek Orduspor taraftarlarına bırakıyorum.
Ki bu cümlelere rağmen benim maç sonunda göstermiş olduğum tepki, bana edilen küfür ve hakaretler için değildir. Canım ,kanım kardeşime saldırıldığını gördüğüm içindir. Benim yerimde olup da kardeşini canını, kanını orada öyle görüp bu tepkiyi vermeyecek kimseler var mı?   Bilemiyorum bunun takdirini sizlere bırakıyorum.
12-13 yaşlarında Orduspor formasını sırtına geçirmiş ve yıllarca terletmiş, Ordu ve Orduspor’dan uzak kaldığı dönemlerde de bu formayı tekrar kirletmek için can atmış bir futbolcuyum.
Çocuk yaşta hayallerinin peşinde Orduspor formasıyla koşan, bu hayaller ve hedefler uğruna ailesinden ve sevdiklerinden uzak kalmış, en önemli ve zor anlarında ailesinin yanında olamamış bir kişi olarak şunu söyleyebilirim ki, Orduspor’a feda olsun.
Saha içi ve dışında Orduspor ve kariyerim adına bir an bile çalışmaktan, ter ve kan dökmekten vazgeçmedim ama çocukken tribünde maç izlerken tezerühatlarına eşlik ettiğim, Orduspor altyapısındayken ‘Bir gün bu taraftarın önünde maça çıkıcam’ diyerek hayaller kurduğum Orduspor taraftarlarından tek bir hata yüzünden küfür ve hakaretler duymak beni çok ama çok üzüp yaralamıştır.
Dakikalarca gözyaşlarımı tutamadım, yaptığım hataya mı, yoksa taraftarımın bir tek hataya bana sırt dönmesine mi üzüleceğimi bilemedim ve hala da bilemiyorum.
Çok fazla uzatmadan sonuç ne olursa olsun, ben hangi kelimeleri işitmişsem işitmiş olayım, ağabeylik içgüdüsüyle yapmış olduğum tavır ve hakaretten dolayı gerçekten çok üzgünüm.
Gerçek Orduspor taraftarlarından özür diliyorum. Hayatım bo