Orduspor'un maçı yarıda kaldı

TAKİP ET

Ordu 2.Amatör Lig'de 9.Hafta mücadelesinde Orduspor'un 9-0 önde götürdüğü karşılamada İstanbul Boğazıspor 9 kişi ile başladığı maçın 48.dakikasında sahada 6 kişi kalınca karşılaşmanın hakemi maçı bitirmek zorunda kaldı.
Ordu Amatörü'nde tarihi maçlardan bir tanesi Karşıyaka Tesisleri'nde oynandı. Ordu 2.Amatör Lig lideri Orduspor ile şu ana kadar oynadığı maçlarda 6 puan alarak 5.sırada yer alan İstanbul Boğazıspor arasındaki karşılaşmada yeşil sahalarda az görülen bir şekilde başladı. Orduspor'un karşısına sadece 9 futbolcu ile çıkan İstanbul Boğazıspor maç bu şekilde başladı.
Karşılaşma öncesinde hakemlerle bir görüşme yapan Orduspor teknik heyeti de maça 9 kişi başlamak istediklerini ya da 11 kişi başlayarak ilk dakikalarda 2 kişiyi kenara almak istediği söylerken, talimatlar gereği Orduspor'un hükmen mağlup sayılma ihtimali olduğu cevabı ile birlikte karşılaşma 11'e 9 başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında Halil İbrahim Türüç (3), Ekrem İyikasap, Cemil Ersöz, Muhammed Tunçer, Fırat Kaya ve Ömer Faruk'un golleri ile 8-0 öne geçen Orduspor, ikinci yarının ilk dakikalarında da Fırat'ın attığı golle skoru 9-0 yaptı.
İlk yarıda iki futbolcusu sakatlanarak kenara gelen İstanbul Boğazıspor uzun süre 7 kişi maçı sürdürürken ikinci yarıda ise ağlara giden 9.golün ardından bir futbolcu daha maça devam edemeyeceğini belirtince sahada 6 kişi kaldı. Karşılaşmanın hakemi de maçı 48.dakikada bitirdi. 
Maç 9-0 Orduspor'un galibiyeti şeklinde tescil edilecek.