ORDUSPOR'DA TARTIŞMA BİTMİYOR

TAKİP ET

Futbolda ve basketbolda küme düşme potası içerisinde bulunan ve borçlarla uğraşan Orduspor’da basketbol takımının geliri ipotek edilerek factoring şirketinden çekilen parayla yönetici Zeki Aydın’ın borcunun ödenmesinin tartışmaları sürüyor.  Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, dün akşam ALTAŞ TV’de katıldığı programdan bu konuda kendisine yöneltilen soruya net cevap verememesi dikkat çekti.

Orduspor eski futbolcularına borçları nedeniyle eksi 6 puan silme cezasıyla karşı karşıya olduğu bir dönemde Kulüp Yönetimi ,Factoring Şirketinden 600 bin liraya yakın kredi kullandı.Kullanılan bu paranın basketbol ve futbol takımının giderlerine veya eksi 6 puan cezası alınamaması için kullanılmayıp yönetici borcu ödenmesi halen cevabını bekliyor.

ALTAŞ TV’de yayınlanan programda sunucu Ahmet Öztürk, Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk’a ,”O kadar borç varken bir yöneticiye neden 260 bin liralık alacağının acilen ödendi” sorusunu  net bir şekilde sordu.

 Başkan Pamuk’un  aynı şekilde net bir cevap verememesi dikkat çekti. Başkan Pamuk, konuyu uzattı ve arada sorunun cevabını unutturdu. İzleyenler bu konuda Başkan Pamuk’un açıklamasından tatmin olmadı.

Başkan Pamuk, Orduspor’un geleceğiyle ilgili bir soruya da” Bu benim ve yönetim kurulunun vereceği bir karar değildir. Ordusporla ilgili kararı 2.5 milyon Ordulu verecektir”dedi.