OTSO'da gençlerin ayak sesleri

TAKİP ET

Ordu Ticaret Ve Sanayi Odası’ndan (OTSO)  Başkanlık seçimi sonuçlandı. OTSO’da Başkanlık yarışını iş insanı Levent Karlıbel kazandı. OTSO için yapılan seçimlerde Ordu Genç İş İnsanları Derneği de (OGİD) büyük bir başarı örneği gösterdi. OGİD’e üye 9 iş insanı OTSO Meclisi’ne girmeyi başardı.

Meclise giren Ogid üyeleri Sadık Bora Çakmak, Akın Şahin, Murad Yıldız, Abdullah Titiz, Emre Yılmaz, Celil Tomakin, Namık Kemal Karadeniz, Erdinç Türkmen, Emrah Baş’tan oluştu.

OTSO’da yapılan seçimlerde OGİD üyesi Akın Şahin, Abdullah Titiz ve Emre Yılmaz, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliğine,  Murad Yıldız, Türkiye Odalar Borsalar Birliği delegeliğine seçildi. OGİD’e üye iş insanlarından Celil Tomakin ise OTSO Meclis başkan yardımcılığına seçildi.

Ordu Genç İş insanları Derneği Başkanı Sadık Bora Çakmak ise OGİD’in gösterdiği başarı hakkında açıklamalarda bulundu. Gençlerin birlikteliğinin ve Ordu Genç İş İnsanları Derneği’nin kurumsallığının, bugün üyelere olan katkısını gördüklerini ifade eden çakmak, “Aynı zamanda daha önce yaptığımız basın açıklamalarında Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’na aday olan insanların, yönetmeye talip olan insanların gençlere önem vermesi telkininde bulunmuştuk ve bugün Levent Karlıbel iradesinde seçilen yönetim kurulunda gördüğünüz gibi gençlere fazlasıyla yer verilmiştir.  Levent Beye bu vizyonu için, gençlere verdiği değer için teşekkür eder, Ordu Genç iş insanları olarak Ordu Ticaret Ve Sanayi Odası’nın yeni döneminin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Meclis üyeliğine seçilen yönetim kurulu üyeliğine seçilen ve diğer görevlerde olan tüm dernek üyelerimize de görevlerinde başarılar diliyorum” Dedi.