Özel Ordu Bahçeşehir İlkokulu 'Oynuyorum Öğreniyorum' projesine ortak oldu

TAKİP ET

Özel  Ordu  Bahçeşehir Koleji İlkokulu öğrencileri -e Twinning Projesi kapsamında “OYNUYORUM ÖĞRENİYORUM” projesiyle farlı ilden ve farklı ülkelerden öğrencilerle buluştular.
 Özel Ordu Bahçeşehir Koleji İlkokulu  öğrencileri  -e  Twinning  Projesi kapsamında “OYNUYORUM ÖĞRENİYORUM” projesiyle  farklı ülkelerden , farklı illerden  öğrencilerle Temelinde oyunla öğrenmenin kalıcı hale gelmesi olan projede; Türkiye, Belçika ve Bulgaristan yer alıyor. Proje kapsamında öğrencilere 21. yüzyıl becerileri kazandırılmaya çalıştırılıyor. Bu projeyle öğrenciler; verimli zaman geçiriyor, duygularını kontrol edebiliyor ve sosyalleşiyorlar. Öğrencilerin paylaşma becerileri gelişiyor.
Özel Ordu Bahçeşehir Koleji İlkokulu  3. Sınıf D şubesi öğretmeni Zühal ŞAHİN ve öğrencileri "Oynuyorum Öğreniyorum" projesinde görev aldı.
Kuruculuğunu Ecevit Garip'in, yöneticiliğini Cahide Güngör'ün yaptığı "Oynuyorum Öğreniyorum" projesi çok ilgi gördü. Farklı ülke ve farklı illerden arkadaşlarıyla birlikte çalışmanın keyfini yaşadılar.

Türkiye, Bulgaristan, Belçika, Tekirdağ  Balıkesir, , Manisa, , Ordu Ankara ve İskenderun’dan katılan çocuklar "Oynuyorum Öğreniyorum" projesinde buluştu. Birlikte etkinlikler yapıp Web2 araçlarını kullanmayı öğrenen
-Öğrenciyi aktif hale getirme,
-Verimli zaman geçirme,
-Paylaşma becerisini geliştirme,
-Sosyalleşme becerilerini geliştirme,
-Duygu kontrolünü geliştirmesi hedefleniyor.