Perşembe Kaynak'ı bağrına bastı

TAKİP ET

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak seçim ziyaretlerini Perşembe ilçesinde sürdürdü. İlçede ilk durağı Partisinin İlçe Başkanlığı oldu. Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çalış ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı. 

“İbrahim Ufuk Kaynak Ordu’nun öz evladıdır”

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, “Benim de çocukluğum Fidangör de geçti. İbrahim Ufuk Kaynak Ordu’nun öz evladıdır. Ayrıca Perşembe ile bağları bulunan bir isimdir. Adayımızın milletimizin teveccühü ile Milletvekili olmasının ardından Perşembe’ye büyük katkıları olacaktır. Buna güvencimiz tam” diye konuştu.

İbrahim Ufuk Kaynak teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı açıklamada ise, “Türkiye 20 yılda büyük bir dönüşüme imza attı. Bunu yaparken dünyadaki sömürü sistemine de başkaldırdı. Bu yüzden hedef haline geldi. Bize düşen Türkiye’ye çağ atlatan liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 14 Mayıs’ta yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek ve partimizin Meclisteki Milletvekili sayısını artırmaktır. Bunu yapacak enerjimiz de gücümüzde gördüğüm üzere tüm teşkilatlarımızda mevcut” ifadelerini kullandı.

Kaynak İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Esnaf Odası, Ziraat Odası ile ilçede faaliyet gösteren fındık fabrikasını ziyaret etti. İlçe pazarına uğradı. Emekçilerle sohbet etti. Halkla buluştu seçimlerde destek istedi. Kaynak’a ilçede gösterilen ilgi yoğun oldu.