Petlas 2021 Türkiye Off Road Şampiyonası

TAKİP ET

Petlas 2021 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 6. ve son ayak yarışları, Kahramanmaraş'ta tamamlandı. Yarışlarda sporcular, 1,8 kilometrelik seyirci etabında son düzlük geçilerek, "2021 Türkiye Off-Road Şampiyonu" unvanı sahibini buldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı,Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Dulkadiroğlu Belediyesi ve Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü, koordinesinde 19 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen yarışlara 11 ilden 21 araçla 42 sporcu katıldı. 

Kapıçam Tabiat Parkı'nda 1.8 kilometrelik parkurda gerçekleşen yarış, yarışcıların etabı 3 kez tamamlaması ile sonlandı. 

Şampiyona sonunda genel klasmanda, Ertan Nacaroğlu ve Ali Emre Yılmaz ikilisi birinci olurken, Bekir Sami Başkal ve Önder Akcengiz ikinciliği, üçüncülüğü ise Mustafa Saray ve Samet Zurnacı elde etti. 

Dereceye girenlere ödülleri Continent Hotel Kahramanmaraş’ta düzenlenen törenle takdim edildikten sonra ise kutlama yemeği verildi.

Continent Wordwide Hotels hakkında:
Continent Wordwide Hotels, 2003 senesinde kurulmuş; otelcilik yönetimi, franchise ve danışmanlık üzerine faaliyet gösteren İstanbul merkezli özel bir şirkettir. Bünyesinde altı farklı segment ve konseptte hizmet içeren otel markalarını barındırmaktadır