PTT gazeteleri ne yaptı?

TAKİP ET

Ordu’da haftalık yayın yapan Karadeniz Ekonomi Gazetesi, il dışındaki abonelerine PTT yoluyla gönderdiği gazetelerin abonelere ulaşmamasına tepki gösterdi.

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Murat Gürsoy şikayetini şöyle dile getirdi;

PTT gönderdiğimiz gazeteleri ne yapıyor?

Karadeniz’in tüm şehirlerinin yanı sıra birçok büyükşehirde okuyucularımızla buluşan gazetemiz, uzun süredir okuyucularımıza ya hiç ulaşmıyor ya da düzensiz olarak ellerine ulaşıyor. PTT Genel Müdürlüğü’ne soruyoruz: Gazetelerimizi ne yapıyorsunuz?

Karadeniz Ekonomi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Gürsoy'un köşesinde PTT ile yaşadığı soruna dair yazıyı kaleme aldı...

"2014 yılından bugüne Karadeniz Ekonomi olarak 18 Karadeniz vilayetine haftada bir gün parasını vererek iş dünyasına gazete gönderiyoruz. Gazeteler ya hiç gitmiyor ya da 4 gazete yani 1 aylık gazete bekletilerek götürülüyor. Bu durumun düzelmesi için canla başla uğraşan Ordu PTT’deki müdürümüzü ayrı tutarak PTT Genel Müdürümüze soruyorum. Parası ödenen, gitmeyen gazetelerimiz nerede? Bu durumu yazmamak için çok bekledik ancak artık düzelene kadar yazmaya, PTT gibi anlı şanlı tarihi kurumumuzun insan kaynaklarının hizmetlerinin yakışır olması için sorun çözülene kadar gündemde tutmaya devam edeceğiz. PTT Genel Müdürü, bu durumu ne kadar çözecek zaman içinde paylaşacağız. Çünkü bu konuda bizlerin ve okuyucularımızın canı yanmaya devam ediyor. Sorunların çözümü için PTT yöneticilerinin bu sesi ülke genelinde duymasını, genel müdürün sağlamasını bekliyoruz."