Rusya'da vefat eden Olgun Bey Ordu'da toprağa verildi

TAKİP ET

Ekmek parası için gittiği Rusya'da çalışma esnasında geçirdiği rahatsızlık sonrasında kaldırıldığı hastanede genç yaşında hayatını kaybeden Olgun Bey, bugün getirildiği Korgan’da kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

Ekmek parası için Rusya’ya giden Ordu’nun Kumru ilçesine bağlı Fizme Mahallesi nüfusuna kayıtlı evli ve 1 çocuk babası 38 yaşındaki Olgun Bey, geçtiğimiz Salı günü burada beyninde pıhtı atması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti..

 

Cenazesi Rusya’dan Ordu’ya getirilen Olgun Bey için bugün Korgan ilçesi Merkez camiinde ikindi namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazına amcasının cenazesi için Korgan’a gelen Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Korgan İlçe Kaymakamı Mikail Ersöz, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ve binlerce seveni katıldı.

 

Vefatıyla sevenlerini yasa boğan Olgun Bey’in cenazesi, kılınan namazın ardından baba ocağı olan Kumru’nun Fizme Mahallesi'ne götürülecek ve buradaki aile kabristanlığına defnedilecek.

 

Kılınan cenaze namazına amcasının cenazesi için Korgan’a gelen Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Korgan İlçe Kaymakamı Mikail Ersöz, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ve binlerce seveni katıldı.