Şahin: Mesele memleket meselesi

TAKİP ET

İçişleri Eski Bakanı Ve İyi Parti Ordu Milletvekili Adayı İdris Naim ŞAHİN seçim çalışmalarına devam ediyor. Kumru Fizme’de bayram namazını kılan şahin günü ise Kabadüz’de geçirdi.
Kabadüz’de esnafı ziyaret eden ŞAHİN herkesin Ramazan Bayramını kutladı.
Cuma namazını da Kabadüz merkez camiinde, kılan Şahin’e destek de ilgi de büyüktü.
Kabadüz’de vatandaş özellikle ekonomiden ve çözülemeyen yerel problemlerden dert yakındı.
Eski Bakan Şahin tüm sorunların çözümü için artık iyiler sahada dedi ama  her şeyden önce Ordu’nun sahiplenmeye, sahiplenilmeye ve bir lobiye ihtiyaç duyduğunu vurguladı ve geçmişte olduğu gibi bugün de büyük bir birlikteliği sağlayabilmek adına seçmenden destek istedi.
Ordu’nun mevcut durumu hak etmediğini görüyoruz diyen Şahin, inşallah bu kadro, Ordu’ya çok farklı hizmetleri mümkün kazandıracaktır dedi.
 Kabadüz’de partisinin ilçe teşkilatını da ziyaret eden Şahin kısa bir değerlendirme yaptı:
"Bugün bu buluşma vesilesi ile bir kez daha gördüm ki, millet ve vatan için gecesini gündüzüne katmaktan tek bir saniye bile geri kalmayan bir heyecan var. Bizler ancak, milletimiz huzurlu, mutlu ve geleceğe güvenle baktığında görevimizi yerine getirmiş olacağız. Şu an hem ülkemizin hem de vatandaşlarımızın içinde bulunduğu durum hiçbirimiz için kabul edeceği şekilde değildir. Bu Kabadüz özelinde de böyle. Bu güzel ilçemizin sorunlarının çok uzun zamandır beklediğini üzülerek görmekteyiz. 14 Mayıs hem KABADÜZ, hem ORDU ve hem de TÜRKİYE için tarihi bir gün olacağına yürekten inanıyorum"