Şampiyon Takımda Başkanlık Krizi; 1926 Bulancakspor Divan Kuruluna Kaldı

Şampiyon Takımda Başkanlık Krizi; 1926 Bulancakspor Divan Kuruluna Kaldı

TAKİP ET

BAL'da şampiyon olarak 3. Lig'e yükselen 1926 Bulancakspor'da, olağan genel kurulda başkan adayı çıkmadı. Mevcut başkan Aydın Karataş sağlık sorunları nedeniyle aday olmadı, kulüp Divan Kurulu'na kaldı.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olarak TFF 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren 1926 Bulancakspor’da, olağan genel kurulda başkan adayı çıkmaması nedeniyle kulüp Divan Kurulu’na kaldı.

Bugün (25 Mayıs 2025) 1926 Bulancakspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında herhangi bir başkan adayı çıkmadı. Mevcut başkan Aydın Karataş, sağlık sorunları gerekçesiyle yeniden aday olmadı. Aday çıkmaması üzerine kulübün yönetimi Divan Kurulu’na devredildi.

1926 Bulancakspor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, bugün 25.05.2025 tarihinde 1926 Bulancakspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında, aday çıkmaması nedeniyle Divan Kurulu’na kalmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Mevcut başkanımız Sayın Aydın Karataş, sağlık sorunları sebebiyle adaylık başvurusunda bulunmamıştır.
Bu süreçte kulübümüzün yönetimi ve geleceğine ilişkin kararlar Divan Kurulu’nun sorumluluğunda olacaktır. Taraftarlarımızın ve camiamızın birlik ve dayanışma içinde bu süreci en sağlıklı şekilde atlatacağına inancımız tamdır. Kulübümüzün geleceğiyle ilgili gelişmeler hakkında kamuoyuna düzenli bilgilendirme yapılacaktır.”

Kulübün geleceğiyle ilgili yeni gelişmelerin Divan Kurulu’nun çalışmaları sonucunda netlik kazanması bekleniyor. Taraftarlar ise büyük başarıyla tamamlanan sezonun ardından kulübün sahipsiz kalmamasını istiyor.