Şanlıtürk; Kimlerle yan yana duruyorsanız ona bir bakın

TAKİP ET

MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, partisinin Çaybaşı İlçe Kongresi’nde bazı milliyetçileri eleştirdi. Şanlıtürk, “Kimlerle yan yana duruyorsanız ona bir bakın” dedi.
MHP, Çaybaşı ve İkizce’de 6’ncı olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan kongrenin ardından MHP Çaybaşı İlçe Başkanlığına Yunus Semiz, MHP İkizce İlçe Başkanlığına ise Özcan Demir seçildi.
 Kongrelerde partililere seslenen MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, yeniden görev alan ilçe başkanlarını tebrik etti. Ardından ülkücülere ve milliyetçilere hitap eden Naci Şanlıtürk, isim vermeden partisinin içerisindeki isimleri eleştirdi. “Sen nasıl bir milliyetçisin ki, bu verilen mücadeleyi yok sayarsın” diyerek konuşmasına başlayan Şanlıtürk, “Siz ne istemektesiniz, nedir bu Cumhur İttifakı ile sorununuz?
Dün yapılan yanlışlar üzerinden bu doğruları yok saymak hangi vicdana sığar? Önce siz Türk milliyetçileri olarak kendinizi öyle ifade ediyorsanız, kimlerle yan yana duruyorsanız ona bir bakın.
Dün tencere, tava olaylarıyla bu devletin zafiyet noktasına getirmeye çalışanlarla yan yana duruyorsunuz. Ne istenmektedir? Hak, hukuk, adalet diye sokaklara çıkıp, Vandallık yapıp sağa sola saldırıp, devlet otoritesini yok saymak hangi milliyetçiliğe sığar? Ha, hukuk, adalet derken haşa Amerika’nın Irak’a, Suriye’ye, Libya’ya getirdiği demokrasiden sizde mi istemektesiniz? Dolayısıyla senin liderin, genel başkanın Dr. Devlet Bahçeli, hayatını bu millete adamıştır. Onun için diyor ki; sorunlar büyük. Bu sorunlar tek başına çözülecek sorunlar değil? Bu sorunların çözüm adresi Cumhur İttifakı’dır. Ben buradan Türk milliyetçilerini ve Türk milletini tek millet, tek devlet olmaya davet ediyorum” diye konuştu