Şanser Şahin İnşaat hayalinizdeki villayı hayata geçiriyor

TAKİP ET

Şanser Şahin İnşaat’ın yeni projesi Mar La Vista Villaları heyecan yarattı. Gülyalı Turnasuyu Yalı mevkiinde hayata geçirilecek projede 7 tekli bağımsız villa bulunuyor. Projede her villaya özel açık havuz ve otopark yer alıyor.
Son yıllarda özellikle Cumhuriyet Mahallesi’nde ürettiği konutlarla dikkat çeken Şanser Şahin İnşaat bu kez aynı bölgede villa projesini hayata geçiriyor.
Turnasuyu Yalı Mevkiinde 52 Orduspor Futbol Kulübü Tesisleri’nin yanında denize yürüme mesafesinde bulunan Mar La Vista Projesi hakkında bilgi veren Şanser Şahin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Şanser Şahin,” Cumhuriyet Mahallesi  ve Turnasuyu Yalı mevkii şuanda en gözde yerler arasında yer alıyor. Ordu Üniversitesi Kampüsünden sonra Şehir Hastanesi’nin de aynı bölgede bulunması inşaat sektörünü bu yöne kaydırdı.
Bölgede 1+1’den 4+1’e kadar yüzlerce konut ürettik. Talebin villa projelerine yöneldiğini görünce Mar La Vista Projesini hayata geçirmeye karar verdik
Projemizde bulunan 7 villa kendi içerisinde bağımsızdır. Yapışık nizam değil her villa tektir ve dublekstir. Her villamızda  açık havuz ve  2 araçlık otopark yer alıyor” dedi.
Mar La Vista Vilları’nda salon mutfak 80 m2, Teras 33 m2 olarak planlandı. Üst katta 4’ü yatak odası 1’i çalışma odası olmak üzere toplam 5 oda var. Her yatak odasında banyo +tuvalet yer alıyor.Üst kat 157 m2. Villa toplam 237 m2’den oluşuyor.
Şanser Şahin İnşaat iletişim 0 555 889 52 00 Altınordu/Ordu
(Bu tanıtım amaçlı bir haberdir)