Şanser Şahin İnşaat'tan 4 proje 220 Daire

TAKİP ET

Ordu’nun önde gelen İnşaat Firmalarından Şanşer Şahin İnşaat tarafından Altınordu’nun en çok değer kazanan Cumhuriyet Mahallesi’nde 4 ayrı projede 220 konutun inşaatı hızla sürüyor. Projeler 1+1,2+1 ve 3+1 seçeneklerini sunuyor.
15 yıldır Cumhuriyet Mahallesi’nde konut üreten Şanser Şahin İnşaat Ordu’yu 1+1 projeyle buluşturan ilk firma unvanını elinde bulunduruyor.
Şanser Şahin İnşaat tarafından halen inşaatı devam eden Mia Vita, Park Violet,Gülsen ve Bülbül Projelerinde her bütçeye ve her zevke göre seçenek yer alıyor. 1+1,2+1 ve 3+1 projelere uygun ödeme koşullarıyla sahip olabilirsiniz.
Cumhuriyet Mahallesi’nde Ordu Üniversitesi kampusu bulunuyor. Özel Final Okulları, Uğur Koleji, Bahçeşehir Koleji, Açı Koleji, Bilim& Seçkin Koleji de yine Cumhuriyet Mahallesi’nde eğitim ve öğretim veriyor.
900 yataklı Şehir Hastanesi de Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilecek. Ordu Giresun Havalimanı ise 8 Km uzaklıkta.
Ordu’da konutların en çok prim yaptığı Cumhuriyet Mahallesi’nde Şanser Şahin İnşaat tarafından halen devam eden projelerin yanında  2021 yılında da yeni projeler hayata geçirilmesi için çalışmalar devam ediyor.
Şanser Şahin İnşaat: 0 555 889 52 00
(Bu bir  Reklamdır)