Sefa Yüce aday gibi çalışıyor

TAKİP ET

 

AK Parti’de Milletvekili Aday Adayı olan ancak listede yer alamayan  Sefa Yüce, aday gibi çalışmasıyla dikkat çekiyor. Yüce,” Ben davam için çalışıyorum” dedi.

Listeler belli olmasından sonra aday gibi sahaya inen Sefa Yüce, halkla bire bir diyalog kuruyor. Ordu’da çevresi geniş, insanlarla kolay iletişim kurabilen Sefa Yüce, AK Parti  Milletvekili Adayları ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyor.

Yüce, “Beni tanıyanlar ve takip edenler çok iyi bilir, teşkilatçılığı her zaman ön planda tutarım. Hatalar olur, talihsizlikler olur bunları her zaman suhuletle karşılarız. Ama fitne ateşini yakıp yanlış yapanlara da bedeli ne olursa olsun lafımı esirgemem.

Çünkü bu dava şahsi bir dava değildir. Kimseye baki de değildir. Bizim arkamızda duran, bizi destekleyen onca insanın geleceğini, çocuklarımızın geleceğini düşünerek hareket etmek zorundayız.” Dedi.

İL YÖNETİMİNDE YER ALDI

AK Parti’de yeni oluşturulan Ordu İl Yönetiminde de görev verilen Sefa Yüce, Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu.