Sen 1 Ordusun tam destek verdi

TAKİP ET

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremin ardından yaraları sarmak için ülke olarak seferber olunmuş durumda. Bu seferberliğe, son dönemde yaptığı iyilik hareketleriyle dikkat çeken Sen 1 Ordusun Vakfı da katıldı.
 
Vakıf Başkanı Arif İlke ve beraberindekiler, Adıyaman’a giderek burada koordinatör vali olarak görev yapan Ordu Valisi Tuncay Sonel ile görüşerek, yapılacaklar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Depremin en fazla vurduğu kentlerden Adıyaman’a konteyner kurulumu için çalışma başlatan Sen 1 Ordusun Vakfı’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi;
 
Sen 1 Ordusun Vakfı olarak yaşadığımız büyük afetin hemen sonrasında Türkiye Tek Yürek diyerek afet bölgelerimizde yaraların sarılmasına katkı vermek için sahadayız. Ordu Valimiz Sn. Tuncay Sonel ile birlikte Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi’nde istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Şimdi de Ordu Valiliğimiz’in koordinasyonunda afet illerinden Adıyaman seçilmek üzere en az 52 adet hedefli tam teşekküllü (mutfak, banyo, wc) konteynırı temin ve afet bölgesine bir yerleşke olarak konumlandırmak yanı sıra burada ikamet edecek depremzedelerimizin sağlık, eğitim, rehabilitasyon vb ihtiyaçlarını karşılayacak ayni ve nakdi destekleri sağlamak üzere “52+” sloganıyla çalışmalarımızı cansiperane sürdürüyoruz.