Şensoy çiftinin evlilik yıldönümünde ikinci çocukları dünyaya geldi

TAKİP ET

Ordu’da, 2015 yılında evlenen basın emekçisi çift, yedi yıl sonra evlilik yıldönümleri olan 17 Ekim'de yeniden anne baba olmanın sevincini yaşadı.
Ordu’da, yedi yıl önce dünya evine giren basın emekçisi çift,  evlilik yıldönümleri olan 17 Ekim'de yeni bir çocuk dünyaya getirdi.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde 17 Ekim 2015 tarihinde evlenen Muzaffer Şensoy ve Seran Eren Şensoy çifti, 11 Eylül 2017 tarihinde Umut Hastanesi’nde Ata Eren Şensoy adını verdikleri çocuklarını kucaklarına alarak ilk çocuk heyecanını yaşadılar. Hamilelik belirtileri nedeniyle Ocak 2022 yılında yeniden aynı hastaneye başvuran basın emekçisi çift, doktorları Op. Dr. Yılmaz Şahin’den bebek müjdesini alarak yeniden mutluluk yaşadılar. Düzenli muayene ve tahlilleri yapılan anne Seran Eren Şensoy, evlilik yıldönümü olan 17 Ekim tarihinde Deniz Eren Şensoy adını verdikleri ikinci bir erkek çocuğunu dünyaya getirerek kendisi gibi basın emekçisi olan eşi Muzaffer Şensoy’a en güzel evlilik yıldönümü hediyesi verdi.
ÇOCUKLARINA ETKİLENDİĞİ ÜÇ KİŞİNİN ADINI VERDİ
İkinci erkek çocuğu sahibi olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşayan basın emekçisi baba Muzaffer Şensoy, “ilk çocuğumuz olan Ata Eren Şensoy’un anaokulunda köprücük kemiği kırılması ve eşimin doğum sancılarının başlaması nedeniyle, eşimle benim çok özel olan evlilik yıldönümümüzün yaklaştığını bile anlayamadık, düşünemedik bile. Tamamen tesadüf ama çok güzel ve özel bir tesadüf” diye konuştu.
Çocuklarının isimlerini, etkilendiği üç kişinin ismini verdiğini söyleyen basın emekçisi baba Muzaffer Şensoy, ilk çocuğumuzun ismini sözde değil özde Dünya Lideri ve Başkomutan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve  Trabzon’un Maçka ilçesinde, 11 Ağustos 2017’de PKK’lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine evi gösteren ve teröristlerin açtığı ateş sonucu, Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül’ün ismini, 17 Ekim de dünyaya gelen çocuğumuzun ismini ise, “25 yaşında, varlığım Türk varlığına armağan olsun” diyerek, 6 Mayıs 1972 yılında, Ankara’nın Altındağ ilçesi Ulucanlar Cezaevi’nde idama giden Deniz Gezmiş’in ismini verdik. Ayrıca eşimin soy ismi de Eren’di, o yüzden daha da anlamlı oldu. Hep seni yaptığın kahramanlığın yanı sıra “biri de çıkıp demiyor ki iyi ki varsın Eren” sözlerinle hatırlayacağız. “iyi ki varsın Eren, iyi ki vardın. Altın yürekli, deniz gözlü çocuk. Bu ülkenin ‘Eren’leri bitmez ama erken gittin be çocuk. Seni unutmayacağız. Yattığın yer inciltmesin” dedi.
 “TAMAMEN TESADÜF OLDU”
Anne Seran Eren Şensoy’da, "İlk çocuğumuz olan Ata Eren Şensoy okuduğu anaokulunda sınıf arkadaşı tarafından köprücük kemiği kırıldı. Bende birkaç gün sonra doğuma girecektim. Yani evlilik yıldönümünü düşünecek bir durumumuz yoktu. Doktorumuz Op. Dr. Yılmaz Şahin doğum zamanı gelince bize düşündüğünüz özel bir tarih var mı? Diye sordu. Bizde eşimle birlikte 29 Ekim olsun Cumhuriyet çocuğu olduğu belli olsun” dedik. Ancak doktorumuz Yılmaz bey, “o tarihin geç olduğunu söyleyince sağlıklı sıhhatli doğsun da tarihe takılmayalım” dedik. Tesadüf bu ki eşimin Fatsalı gazeteci arkadaşı Musa Aydoğan16 Ekim tarihinde evlilik yıldönümü mesajı atınca Deniz Eren Şensoy’un eşimle benim çok özel olan bir günde dünyaya geldiğini anladık. Çok mutluyuz. Doktorumuz Op. Dr. Yılmaz Şahin ve ekibi ile Umut Hastanesi yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.