Sıla ile Tibet evlendi

TAKİP ET

Bodrum eşrafından Ufuk-Sadık Bakır çiftinin kızı Sıla ile Ünye eşrafından İpek – Atilla Atabek çiftinin oğlu Tibet, Bodrum’un  ünlü mekanlarından BAP Bodrum’da yapılan muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.
Fatsa ve Ünyelilerin ağırlıkta olduğu düğünde genç çiftlerin nikahını Bodrum Belediye Başkanı  Ahmet Aras kıyarken, nikah şahitliğini deAv. Suat Çelebi ve Müzeyyen Merinez Buçak yaptı.
Bodrum Kaymakamı Bilgehan Baya’nında katıldığı düğünde Fatsa ve Üyelilerle sohbet eden Baya, “İki komşu ilçenin Bodrum’da buluşmasından büyük memnunluk duydum. Gurbet ellerde hemşehrilerin bir arada olması güzel bir duygu. Gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Düğüne katılan  Bodrum’da ticari hayatını sürdüren Fatsalı hemşehrimiz Mustafa İyi, Gençlerimizin düğünü Bodrum’da oldu ama, davetliler Bodrum’da ikamet eden Fatsa ve Ünyelilerden oluşuyordu. Düğün bir yerde Fatsa ve Ünye  buluşmasına neden oldu diyebiliriz. Bu vesileyle Sıla – Tibet çiftini kutluyor, ömür boyu mutluluklar temenni ediyorum” dedi.