SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Sosyal denge sözleşmesi ile ilgili Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda bir imza töreni düzenlendi.

İmza törenine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Oski Genel Müdürü Fatih Yürük, sendika temsilcileri ile memur ve sözleşmeli personel katıldı.

KAZANILAN HAKLAR GÜLER YÜZLÜ HİZMET OLARAK DÖNECEK

Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz; “Oski ile birlikte 550 çalışanımız sosyal denge sözleşmesinden istifade edecek. Büyükşehir olduktan sonra sosyal denge imzalayan ilk belediye biz olduk. Şimdi de 31 Aralık 2015 tarihinde süresi dolan bu sözleşmenin 01.01.2016 – 31.12.2017 tarihleri arasında 2 yıl süreyle yürürlükte olacak şekilde süresini uzatıyoruz. Bu sözleşme ile personelimizin edindiği hakların, çalışmalarımızda öncelikle çalışanlarımıza gönül huzuru getirmesini ve bizden hizmet bekleyen hemşerilerimize güler yüzlü hizmet olarak dönmesini bekliyorum. İmzalanan sözleşmenin çalışanlarımız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİP RUHUYLA ÇALIŞIYOR

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay yaptığı konuşmada; “Ordu Büyükşehir Belediyemizin tüm birimlerinin bir ekip ruhu içerisinde çalıştığını, sayısız başarılı çalışmaların yapıldığını biliyoruz. Bu çalışmaların ortaya çıkarılmasında emeği geçen, işin mutfağında yer alan yönetimi ve ekibi tebrik ediyorum. İmzalanan sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay arasında 2 yıl süre ile geçerli olmak üzere sosyal denge sözleşmesi imzalandı.