Taraftarlardan 52 Orduspor'a tam destek

TAKİP ET

52 Orduspor Futbol Kulübü'nün bazı yönetici, teknik ekip ve futbolcuları, 11 Eylül Cumartesi günü 19 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan 68 Aksaray Belediyespor müsabakası öncesinde bir araya geldi.

Lige Kuşadasıspor deplasmanında aldığı beraberlikle başlayan 52 Orduspor'da 68 Aksaray Belediyespor maçı öncesinde birlik beraberlik çağrısı yapıldı.

Bir restoranda düzenlenen organizasyona yöneticiler Akın Şahin, Doğan Deniz, İdari Menajer Berk Karamustafaoğlu, Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, kaptan Gökhan Erdöl, amigolar Zeki Altunbaş, Murat Aydın, Zafer Çetinkaya ve taraftarlar katıldı.

"Takımın gerçek sahibi sizsiniz"

Kulüpten yapılan açıklamada şunlara yer verildi; "Taraftarımızla bir aradayız. Yönetim kurulu üyelerimiz Akın Şahin ve Doğan Deniz, Teknik Direktörümüz Cüneyt Tiryaki, takım kaptanımız Gökhan Erdöl, İdari Menajerimiz Berk Karamustafaoğlu ile taraftarlarımız Ordu’da oynayacağımız ilk müsabaka öncesinde bir araya geldiler. Bu takımın gerçek sahibi siz taraftarlarımıza yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz."

Zorlu 68 Aksaray Belediyespor müsabakası öncesinde Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ve Gökhan Erdöl, taraftarlardan destek istedi.

"Tüm Orduluları bekliyoruz"

52 Orduspor amigosu Zeki Altunbaş, "Ordu'nun her takımının yeri bizim için ayrı. 1.5 yılın ardub6 52 Orduspor Futbol Kulübü'nün bu hafta oynayacağı Aksaray maçında tribündeki yerimizi alacağız. Tüm taraftarlarımızı ve Ordu halkının l Cumartesi günü 19 Eylül Stadyumu'na bekliyoruz. İnşallah sahamızdaki ilk karşılaşmada 3 puanı alacağız" dedi.

Curva Fidangör Taraftar Grubu lideri Zafer Çetinkaya ise sadece 68 Aksaray Belediyespor değil, sezon boyunca takımın yanında olacaklarını ve destek vereceklerini söyledi.