TEKİNTAŞ MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

TAKİP ET

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçe genelinde yürütülen çalışmalarda hedeflerinin; Milletin huzuru ve refahı olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ve Ordu Büyükşehir Belediyeleri olarak, yolları beton ya da sıcak asfalt ile kaplamaya devam ettiklerini, bunun neticesinde de milletin ayağını çamurdan, araçları da çukurdan kurtardıklarını söyledi. Bunları milletin huzurunu ve refahını arttırmak için yaptıklarını belirten Başkan Tekintaş, vatandaşlardan da yer konusunda fedakarlık yapmalarını istedi. Menfez gerekirse menfezi, yol kenarı düzenlemesi gerekiyorsa da yol kenarını yaparak, millete rahatsızlık vermeden, yine milletimizin rahatını sağlamaya çalışıyoruz” diyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş şunları söyledi;

“Birçok mahallemizde yolların genişletilmesi gerekiyor. Bir altyapı oluşmadan, özellikle 6 buçuk metre standardını  yakalamadan yolu yapmamaya gayret ediyoruz. Her mahallede bu tür çalışmalarımız sürüyor ama yerinde incelemeyi,  alt yapı hazırlıkları tamam mı değil mi onu görmeye çalıştık. İstinat duvarları ve menfezler yapılıyor. Yol genişletme çalışmasında taban zeminin oluşturulması yapılıyor. Bunların hepsi beton veya asfalt yolun hazırlığı için yapılıyor. Bu çalışmaların temelinde milletin huzuru ve refahı var, milletin ayağının çamura basmaması var. Vatandaşlarımızın artık şehir ve köy ayrımı yapmaksızın bir şehir hayatı yaşama özlemi var ve biz de bunu sağlamaya çalışıyoruz. Yaz mevsiminde mahallelerimizde yoğun bir nüfus oluyor ve hemşehrilerimiz rahat etsin diye uğraşıyoruz. Kışın özellikle hava şartlarından dolayı yağmur, çamur, kar, kış-kıyamet olmasın, kimse rahatsız olmasın diye uğraşıyoruz. Şuana kadar bunda ciddi bir başarı elde ettik. Yaklaşık 75 km ‘ye yakın beton yol çalışması tamamlandı. Kalan 10 km’lik bölümde de bu tür alt yapı hazırlıkları yaptığımız yerler var. Bundan sonra da gerek beton,  gerek se sıcak asfalt kaplamayla bu milletin geleceğine bu günden iyi bir hazırlık yapmaya gayret ediyoruz. Özellikle Başkan Yardımcımız Fatih Evli ve Fen İşleri Müdürlüğümüz bu konudaki çalışmaları sıkı takip etmeye devam ediyor. Hedefimiz de bu birlikteliği sürdürerek gelecek yaz ortamında artık bahsettiğimiz projelerin eksiği kalmaksızın tek tek milletimize sunulmuş olmasıdır. İnşallah yakında sanat yapıları ihalesini de yapıyoruz. Özellikle imar yolları açımı seri bir şekilde devam ediyor. Bunların tamamlanacak ve hazır hale getirilecek olması bir şekilde şehir merkezini rahatlatmış olacak. Özellikle sanat yapıları dış merkezimizde ve mahallelerimizde bulunan eksik yerlerimizi tamamlamış olacak. Bunun yanında şehir  merkezinde  sıcak asfalt çalışmamız devam ediyor. Alt yapı eksiği olan yerleri Ordu Su Kanalizasyon İdaremizle birlikte tamamlayıp hemen üst yapısını hazırlayarak asfaltlamaya devam ediyoruz”

MİLLETİMİZE BORCUMUZU HİZMETLERLE ÖDÜYORUZ

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde milletin kendilerine yetki verdiğini belirten Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Teşekkürü ancak bu tür hizmetleri yaparak iade edebiliriz” dedi. Başkan Tekintaş;

“Biz millete söz verdik. 30 Mart 2014 itibari ile biz varız, siz bize yetki verdiniz, biz de sizin için hizmetkar olarak hizmet vermeye devam edeceğiz dedik ve bunu yapıyoruz. Millete olan borcumuzu ödüyoruz. Bu teşekkürü ancak böyle hizmetler yaparak iade edebiliriz. Bu tür hizmetleri sunarken de vatandaşlarımızdan fedakarlık istiyoruz. Yer verme noktasında, yol açımı noktasında bize katkı sunmalarını, destek olmalarını, onlara asla zarar vermeyeceğimizi  bilemelerini istiyoruz . Sanat yapısı gerekiyorsa sanat yapısını, menfez gerekirse menfezi, yol kenarı düzenlemesi gerekiyorsa yol kenarı , hepsini yaparak millete rahatsızlık vermeden yine milletimizin rahatını sağlamaya çalışıyoruz” diye ifade etti.