TOÇ BİR SEN Ordu Şube Başkanlığına Şenol Taşkın seçildi

TAKİP ET

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç-Bir-Sen) Ordu Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu’na tek liste ile giren Şenol Taşkın, yeniden başkanlığa seçildi.

Toç-Bir-Sen Ordu Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Genel kurula; Toç Bir-Sen Genel Başkanı Sabri Kızılkaya, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, Memur-Sen İl Temsilcisi İsmail Çelenk, Eski Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, Giresun Toç Bir-Sen Şube Başkanı Murat Koç ve üyeler katıldı.

Tek liste halinde seçime giren mevcut Başkan Şenol Taşkın, genel kurula katılanların tüm oylarını alarak tekrar başkanlığa layık görüldü.

“Üyelerimiz için çalıştık”

Genel kurulda bir konuşma yapan Toç-Bir-Sen Ordu Şubesi Başkanı Şenol Taşkın, kendilerine yeniden teveccüh gösteren üyelere teşekkür ederek, şunları söyledi; “Çözüm üretme noktasında elimizden geleni yaptık. Genel anlamda çalışanlarımızı ve çalışma hayatımızın sıkıntılarını çözüme kavuşturma yönünde yaptığımız birçok çalışmayı içeren raporlarımızı genel merkezimize sunduk. Kurulduğumuz günden bu yana kolaya kaçmadık, hep zoru seçtik. Ordu’da 600 üye sayımızla tarım orman çalışanlarımızın güvenini alarak bu dönemde de yetkilendirildik. Bundan sonrasında da çalışanlarımızın haklarını arama noktasında mücadelemize devam edeceğiz. Üyelerimiz, çalışanlarımız her şeyin en iyisine layıktır.”

Toç-Bir-Sen Ordu Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu sonucunda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı: Şenol Taşkın, Şube Sekreteri: M. Ercan Özalp, Şube Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma): Mehmet Ateş, Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler): Ömer Akça, Şube Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim): Semih Batum, Şube Başkan Yardımcısı (Hukuk ve Toplu Sözleşme): Remzi Bayri, Şube Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler): Taha Cengiz.

Denetleme Kurulu: Muhammet Güngör, Gürbüz Kurucu, Yalçın Temiz, Mustafa Yıldırım, Kemal Oğurlu.