Tomakin: Bakan Kurum Ordu'ya eli dolu geliyor

TAKİP ET

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 7 Ocak Perşembe günü Ordu’da incelemelerde bulunacak. AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin,” Ordu’ya her bakan gelişi ilimiz için bir artıdır, bir ek hizmettir” dedi.
Bakan Kurum, sabah 09.30’da Ordu Giresun Havalimanı’nda olacak. Ordu Valiliğini ziyaret edecek Bakan Kurum burada İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti İl Teşkilatını da ziyaret edecek olan Bakan Kurum, 19 Eylül Stadı Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi Proje alanı, Eski otogar ile Küçük Sanayi Bölgelerinde incelemelerde de bulunacak.
Bakan Kurum temaslarının ardından hava yoluyla Ankara’ya dönecek.
Ordu için ek bir hizmettir.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Ordu ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin,” Geçen hafta  Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu'nu ağırladık, bakanımız eli dolu geldi , bizde Ordumuzun ulaşım ile ilgili sorunlarını ve taleplerimizi kendilerine ilettik hamd olsun Bakanımızdan neyi talep ettiysek hemen ilgililere talimat vererek yapılması için gerekli emirleri verdiler. Şimdi de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Ordu’muzu ziyaret ediyorlar her bakan gelişi o il için bir artıdır bir ek hizmet demektir. Çevre ve Şehircilik Bakanımızın programında da görüleceği gibi eli dolu dolu geliyor, bizde ek taleplerimizi kendilerine ileteceğiz” dedi.