Tomakin: Kongreler teşkilatlar için yeni heyecan demektir

TAKİP ET

AK Parti Ordu İl Kongre tarihinin belli olmasından bir açıklama yapan İl Başkanı Halit Tomakin, “ 7. Olağan kongremiz bizim için yeni bir heyecan, yeni bir ruh, yeniden diriliş” dedi.
Kongrede il Başkanlığı için tek aday olması beklenen Halit Tomakin  kongre kararı sonra yazılı bir açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu Kongresine telekonferans yöntemiyle katılacağını belirten İl Başkanı Halit Tomakin şunları söyledi;
 
“2,5 yıldır onurla, gururla, bir o kadar da ağır bir sorumlulukla hak davada Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la beraber yol yürümek bir insana nasip olmayacak ender bir görevi alnımın akıyla yerine getirmenin bahtiyarlığı içerisindeyim, 08 Şubat 2021 Pazartesi günü Durugöl Recep Kara Kapalı Spor Salonunda inşallah 7.olağan kongremizi icra edeceğiz Kongreler Teşkilatlar için yeniden bir diriliş, yeniden bir tazelenme ve yeni heyecan demektir . Bizde inandığımız yolda, 8 Şubat’ta 7.olağan kongremizle yeni bir heyecan, yeni bir ruhla, yeniden bir dirilişle Ordulu hemşerilerimizin karşına çıkmak istiyoruz.
 Kongremize Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan eğer pandemi olmasaydı katılacaklar bizleri onurlandıracaklardı. Cumhurbaşkanımız telekonferans yöntemi ile yine kongremizi onurlandıracaklar, bizde büyük bir şölen ve düğün havasında kongremizi yapacağız. Ancak, pandemi nedeniyle kongremizi sosyal mesafe, maske, hijyen kurallarına riayet ederek bazı kısıtlamalar ile icra edeceğiz” dedi .